reklama
marsta
Fanka BB :)
witam popołudniowo.
Ale mi dzisiaj młody stracha napędził. Wczoraj szalał a dziś od rana nic. A do tego stopy zaczęły mnie dziwnie łachotać i od razu przypomniałam sobie artukuł o cholestazie. Masakra. Dla spokojności pojechałam do szpitala, tam podłączyli mnie pod KTG i wszystko OK. Młody tętno miał jak się patrzy. Teraz już troszkę bardziej ruchliwy jest.
Stopy nadal łachoczą ale nie tak strasznie tylko jak by mi ktoś od środka gilał. Dla pewności po świetach pójdę i powtórzę próby wątrobowe. Ostatnio były OK tylko lekko fosfotaza podwyższona ale doktor mówił że to nic takiego i nie mam się czym martwić. Zobaczę we wtorek
Ale mi dzisiaj młody stracha napędził. Wczoraj szalał a dziś od rana nic. A do tego stopy zaczęły mnie dziwnie łachotać i od razu przypomniałam sobie artukuł o cholestazie. Masakra. Dla spokojności pojechałam do szpitala, tam podłączyli mnie pod KTG i wszystko OK. Młody tętno miał jak się patrzy. Teraz już troszkę bardziej ruchliwy jest.
Stopy nadal łachoczą ale nie tak strasznie tylko jak by mi ktoś od środka gilał. Dla pewności po świetach pójdę i powtórzę próby wątrobowe. Ostatnio były OK tylko lekko fosfotaza podwyższona ale doktor mówił że to nic takiego i nie mam się czym martwić. Zobaczę we wtorek
Matusia
marsta, nie denerwuj się tak, może się tylko pocą te stopy, ale dobrze że sprawdziłaś na KTG.
jaipur, jak patrzę na Twój suwaczek, to myślę sobie, że nie długo już Tobie będziemy graulować.
ilonka, cieszę się. Czekamy na opowieści.
Ile to dzieciątek majowo - kwietniowych mamy już?
jaipur, jak patrzę na Twój suwaczek, to myślę sobie, że nie długo już Tobie będziemy graulować.
ilonka, cieszę się. Czekamy na opowieści.
Ile to dzieciątek majowo - kwietniowych mamy już?
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
bo to czary maryŁo! Nic przy nich nie grzebałam. Były jeszcze dziś, bo sprawdzałam który dzień i który tydzień, bo to mój najlepszy kalendarz. No nie, ja to mam z tymi suwaczkami.
O, a teraz znowu są![]()

ja nie wiem szczerze ile mamy dzieciątek..
szczerze to zadna mi jeszcze danych nie podała... hehe
ale wpisuję poeoli te które się aktywnie udzielają na maju

dzisiaj uzupełnię.. a te co mniej się udzielaja będę czekała na prv bo nie wiem czy dodawać czy nie....

poczekam

jak Vi zaśnie to uzupełnię listę....
matko nic mi się nie chce...
taka ładna pogoda że aż w domu sie nie chce siedzieć... ja na ogrodzie jestem i zaglądam tu co jakiś czas

_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
o kurde ale się zmęczyłam!!
byłam w sklepie po ogórki , a my mieszkamy na górce..
zawsze D pchał wózio... a teraz mam język do samej podłogi!!
jak ciężko... uffff
jeszcze sałatkę skończe i wieczorem mazurka ipieke i bedzie gites....:-)
nie ma to jak zero zorganizowania hahaha
wszystko na ostatnia chwilę
byłam w sklepie po ogórki , a my mieszkamy na górce..
zawsze D pchał wózio... a teraz mam język do samej podłogi!!
jak ciężko... uffff
jeszcze sałatkę skończe i wieczorem mazurka ipieke i bedzie gites....:-)
nie ma to jak zero zorganizowania hahaha
wszystko na ostatnia chwilę

reklama
marsta
A ja już mam kuchy popieczone. Zostało tylko uszykować ubranko, wykąpć się i finito.