reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hejka :-)
Daria- było by gorzej to fakt ale nie myślę o tym , na pewno bedzię OK
Kamcia - kochanie trzymaj się dzielnie ! na pewno małej jest już ciasno i dlatego odczuwasz ruchy tak a nie inaczej ale jasne dziewczyny maja w zupełności rację i nie ma co gdybać tylko bardzo dobrze że wybrałaś się do szpitala tam będziesz pod stała opieką ! a malusia Vi na pewno sobie da radę z tatą i wszystko będzie dobrze ! jesteśmy z Wami !
Żelka- biedna :-(że to Twoje maleństwo też takie niezdecydowane
ale na pewno lada dzień się wszystko wyjaśni 
Daria- było by gorzej to fakt ale nie myślę o tym , na pewno bedzię OK

Kamcia - kochanie trzymaj się dzielnie ! na pewno małej jest już ciasno i dlatego odczuwasz ruchy tak a nie inaczej ale jasne dziewczyny maja w zupełności rację i nie ma co gdybać tylko bardzo dobrze że wybrałaś się do szpitala tam będziesz pod stała opieką ! a malusia Vi na pewno sobie da radę z tatą i wszystko będzie dobrze ! jesteśmy z Wami !
Żelka- biedna :-(że to Twoje maleństwo też takie niezdecydowane

Żelka
Fanka BB :)
Futrzaczku mam nadzieje, bo mam objawy depresji przedporodowej
ja właśnie wstawiłam resztę prania dzidziusiowego - pościel i rożki, później czeka mnie zwykle pranie i tona prasowania z oknami juz chyba dziś nie zdążę bo poruszam się z prędkością leniwej muchy w smole, a i tak co chwile muszę przysiąść i wtedy was czytam
Mam dosyć tych popierdułkowatych skurczy
czekam na ból 
Cekawe jak Kamcia, mam nadzieje że już po badaniach i chociaż troche się upokoiła trzymam &&&&

Cekawe jak Kamcia, mam nadzieje że już po badaniach i chociaż troche się upokoiła trzymam &&&&
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Żelka- Ehh czekaj kochana czekaj i to na taki już nie do zniesienia , bo ja z pierwszym dzieckiem pojechałam za szybko i męczyłam się tam dobre dwie doby tylko fakt to było już 8 dni po terminie więc też nie chciałam ryzykować
tez myślę o Kamci wierzę że wszystko OK!

tez myślę o Kamci wierzę że wszystko OK!
Witam,
Nie bylo mnje jeden dzien i juz dwa bobaski na swiecie:-)
Trzymam kciukasy za Kamcie ,chociaz moj junior wczoraj dal popis bycia zen na ktg,nawet szturchance i tarmoszenie brzuszkiem przez polozna nie pomogly.dzisiaj ma za to dzien adhd,az sie obawiam czy nie wypadnie jak chodze:-) wieczorkiem podskocze na KTG bo mam tez ostatnia wizyte u gin.
Żelka a moze maly chce byc majowy..?
Nie bylo mnje jeden dzien i juz dwa bobaski na swiecie:-)
Trzymam kciukasy za Kamcie ,chociaz moj junior wczoraj dal popis bycia zen na ktg,nawet szturchance i tarmoszenie brzuszkiem przez polozna nie pomogly.dzisiaj ma za to dzien adhd,az sie obawiam czy nie wypadnie jak chodze:-) wieczorkiem podskocze na KTG bo mam tez ostatnia wizyte u gin.
Żelka a moze maly chce byc majowy..?
karolq8
Kamcia trzuymam kciuki mam nadzieje ze juz wszystko wiesz i ze jestes spokojniejsza
Zelka wspolczuje czekania to jest najgorsze. Moze maluszek chce posmakowac jeszcze swiatecznych potraw
Zelka wspolczuje czekania to jest najgorsze. Moze maluszek chce posmakowac jeszcze swiatecznych potraw
Oj za każdym razem gdy wejde na forum przecieram oczy ze zdziwienia, że te bobaski się tak spieszą na świat, ja bym tam siedziala i nie wychodzila. Mają ciepło, przytulnie, jest jedzonko i mama zawsze blisko - tylko trochę ciasno niewatpliwie ..hehe. A szczerze to już zazdroszę, że niektóre z nas maja to za sobą
Ale póki co w wirze światecznych przygotowań postanowiłam złożyć Wam życzenia i nie przepracowujcie sie, coby w porodówkach miejsca nie zabrakło w święta jak tak wszystkie zaczniemy te okna myć na gwałt i podłogi ścierać
Zatem spokojnych i cieplutkich Świąt, pozytywnego nastroju i dużo miłości potrzebnej Wam i maluszkom. Przygotowałam też kartkę świąteczną z pisankami

Ale póki co w wirze światecznych przygotowań postanowiłam złożyć Wam życzenia i nie przepracowujcie sie, coby w porodówkach miejsca nie zabrakło w święta jak tak wszystkie zaczniemy te okna myć na gwałt i podłogi ścierać
Zatem spokojnych i cieplutkich Świąt, pozytywnego nastroju i dużo miłości potrzebnej Wam i maluszkom. Przygotowałam też kartkę świąteczną z pisankami

Kamcia, trzymamy kciuki i czekamy na wieści.
Żelka, może faktycznie Karolq ma rację i Tymonek chce jednak być majowym dzieckiem
Ostatecznie to przecież bobasy z reguły decydują kiedy wyjść, więc pozostaje Ci czekać aż młodemu się zachce
Żelka, może faktycznie Karolq ma rację i Tymonek chce jednak być majowym dzieckiem
persefona
A ja usłyszałam w "Rozmowach w toku",że mają link do strony,gzie wkleja się fotkę swoją i partnera, a program pokazuje jak będzie wyglądać wasze dziecko. Oto link: http://www.makemebabies.com/ A swoją drogą uśmiałam się,bo mój synek okazał się prawie 100% kopią tatusia :-)
reklama