reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Kamcia to pijemy i liczymy. My z Tobą. Ale nawet jakby się nagle nasiliły to ja bym upierała się żeby jechać. One ciągle nie są takie jak czujesz, że być powinny. Więc i tak będziesz nerwowa. Mój szkrab nie kopie już dawno ale to jak się rozpycha, przeciąga i podryguje nie pozostawia mi złudzeń, że leniuszek z niego. Wystarczy, że go dźgnę w tyłek albo kolano i zaraz robi koncert. Tak więc rób co trzeba i nie daj się zbyć.

Czekamy na wieści, też zdenerwowane ale kciuki zaciśnięte żeby powiedzieli coś mądrego.

Kamcia jesteśmy z Tobą myślami !!

Wróciłam z laboratorium.. Odebrałam wyniki i nie mam cholestazy na szczęście. Skóra mnie swędzi pewnie dlatego, że ciągle się przesusza. No ale nie żałuję, zapłaciłam, zrobiłam i teraz mogę być spokojna :)

dziewczyny dzowniłam po godzinie...
o i jadę do szpitala znów na to usg..
trzymajcie kciuki zbey było wszytsko ok.... &&&&&&&&&&

widziałam nowy temat... :baffled: wrzuciłam go do wątku głównego

Kamcia jestem z tobą ściskam mocno. dobrze zrobiłaś z tym wątkiem, przed chwilą piasłałma na Z że to trochę dziwne
Jolka super że wyniki ok, samaruj się kochana czymś tłustym to ci przejdzie :-)

reklama
Kamcia trzymamy mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&

A ja melduję,że poprasowałam resztę pieluch, wstawiłam 2 prania (które teściowa wiesza:-)) i byłam troszkę przed domem z Gabi. Taka piękna pogoda,że żal mi było leżeć w domu. Teraz leżakuję ;-)

Do góry