reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
nom.. ide pic .. wróce za godzinę...
styna jadłam słodkie wczoraj..
i przedwczoraj .. i nic ....
styna jadłam słodkie wczoraj..
i przedwczoraj .. i nic ....
marzena9
Fanka BB :)
Kamcia to pijemy i liczymy. My z Tobą. Ale nawet jakby się nagle nasiliły to ja bym upierała się żeby jechać. One ciągle nie są takie jak czujesz, że być powinny. Więc i tak będziesz nerwowa. Mój szkrab nie kopie już dawno ale to jak się rozpycha, przeciąga i podryguje nie pozostawia mi złudzeń, że leniuszek z niego. Wystarczy, że go dźgnę w tyłek albo kolano i zaraz robi koncert. Tak więc rób co trzeba i nie daj się zbyć.
Czekamy na wieści, też zdenerwowane ale kciuki zaciśnięte żeby powiedzieli coś mądrego.
Czekamy na wieści, też zdenerwowane ale kciuki zaciśnięte żeby powiedzieli coś mądrego.
jolkaa1989
Kamcia jesteśmy z Tobą myślami !!
Wróciłam z laboratorium.. Odebrałam wyniki i nie mam cholestazy na szczęście. Skóra mnie swędzi pewnie dlatego, że ciągle się przesusza. No ale nie żałuję, zapłaciłam, zrobiłam i teraz mogę być spokojna
Wróciłam z laboratorium.. Odebrałam wyniki i nie mam cholestazy na szczęście. Skóra mnie swędzi pewnie dlatego, że ciągle się przesusza. No ale nie żałuję, zapłaciłam, zrobiłam i teraz mogę być spokojna
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Tichonek witaj kochana ;-)
Jak się czujesz jak mały ?;-)
Jak się czujesz jak mały ?;-)
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dziewczyny dzowniłam po godzinie...
o i jadę do szpitala znów na to usg..
trzymajcie kciuki zbey było wszytsko ok.... &&&&&&&&&&
widziałam nowy temat...
wrzuciłam go do wątku głównego
o i jadę do szpitala znów na to usg..
trzymajcie kciuki zbey było wszytsko ok.... &&&&&&&&&&
widziałam nowy temat...

reklama
persefona
Kamcia trzymamy mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
A ja melduję,że poprasowałam resztę pieluch, wstawiłam 2 prania (które teściowa wiesza:-)) i byłam troszkę przed domem z Gabi. Taka piękna pogoda,że żal mi było leżeć w domu. Teraz leżakuję ;-)
A ja melduję,że poprasowałam resztę pieluch, wstawiłam 2 prania (które teściowa wiesza:-)) i byłam troszkę przed domem z Gabi. Taka piękna pogoda,że żal mi było leżeć w domu. Teraz leżakuję ;-)