reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Gratulacje dla pierwszego majowego maluszka. Mam też nadzieje że u Jolci też już po wszystkim... :tak:
My dziś w końcu po wielkich poszukiwaniach zakupiliśmy auto i powiedziałam M że teraz to ja mogę na porodówkę jechać... :-D

reklama
:baffled:tylko po co został założony nowy temat

gratulacje dla pierwszej majowej mamusi..

tak chodzi o yrę
tak jak marzena pisała że postanowiła nie pisać , zrobiła aferę i odeszła...

Kochana jak my napiszemy gratki tam gdzie trzeba to nam pół forum zawału dostanie na sam widok nowej wiadomości :D:D:D

I ja gratuluję Yrze :-)

Też byłam w Lidlu i rzeczywiście szału z tymi pieluchami nie ma, tak samo z biustonoszem. Nie dość, że małe jak cholera, to jeszcze sztuczne całe. Ale dowiedziałam się za to, że pieluchy te co są w Lidlu są bardzo dobre. Tak mi powiedziała inna ciężarówka, z którą sobie chwilkę pogadałam. Teraz będzie rodzić drugiego synka i chwaliła sobie te pieluszki, bo używała je z pierwszym.
Za to po południu wybrałam się z M do sklepu na zakup biustonosza i pani powiedziała, że w rozmiarze f/g to się nie robi takich :szok: No jak się nie robi jak się robi! U niej w sklepie nie było, ale ogólnie to się przecież robi. No to pojechaliśmy do sklepu dla ciężarnych, i pocałowaliśmy klamkę z napisem, że dziś nieczynne :wściekła/y: No to czeka mnie jeszcze jedna wycieczka do miasta po biustonosz. Ech.
Idę już spać. Widziałam, że wieści na razie brak co i jak u jolka, więc pewnie w nocy się wszystko już rozwiąże i od rana będziemy ciotkami :-)
Kciuki tez za poziomki i adeczkę &&&&&&&&&&&&&

Dobrej nocki Kochane brzuszki :-)

Nosz w morde, a ja jutro neta nie mam akurat jak ciociami pewnie zostaniemy. Chyba że sobie usiądę na środku a malarze będą śmigali ściany naokoło - powinni zrozumieć powagę sytuacji :-D

ja też zmykam powoli.. a te posty poprzenoszę jutro.. bo dziś nie mam weny na to...

jak co to będę najwcześńiej jak się da...:tak:

trzymam kcuki za dziewczynki oczekujące &&&&&&&&&&&&

O rety rety, to już :)
Biedna jolka się namęczyła i potem to krwawienie... ale ma już smyka, za chwilę będzie przy niej i aż mi się łezka zakręciła normalnie :)
Gratulacje będą w osobnym wątku, ale napiszę tylko że faktycznie po złoto sięgnął czarny koń :)

reklama
A już mialam wyłączać lapka... Teraz już naprawdę idę spać. Dobrze że U Jolci już po wszystkim.
P.S. Hope mam nadzieje że nie szalałaś dziś za bardzo z praniem i prasowaniem... :-p nie chcemy jutro wiadomości że jesteś następna w kolejce...

Do góry