reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
hehe wiedziałąm kiedy brać kompa na noc od sąsiada...
jolciu trzymam kciukaski kochana &&&&&&

ja od adeczki jak narazie wieści nie mam... ale cały czas czekam co i jak....

głowa mi pęka....:-(

:-D Pierworódki mają rodzić same, nie zastępczo, musicie zdobyć to trudne doświadczenie :-p Jolek jako pierwsza i niespodziewana ma ulgę :-)

Listę można zrobić dla wieloródek, poza Kamcią, bo ona rodzi wielkoludy, kto by się chciał z nią zamieniać albo zastąpić :-D;-)

dzień doberek :))

ale super wieści
biggrin.gif

Jolek
&&&&&&

no to zaraz będzie pierwsze majówkowe Dzieciątko :))

Widzę że akcja się rozkręca :)
Mi się dzisiaj straszliwie nuuuuudzi. Normalnie szykowałam tu wszystko do remontu i miałam zajęcie a teraz klops. Obiad mam od wczoraj więc siedzenie w kuchni i zabawa w jakieś pracochłonne dania odpada. Okien nie mogę umyć bo pierwszy pokój jeszcze nie jest skończony. W telewizji nic nie ma. Nie mam żadnej książki. Na necie ileż można siedzieć. A ćwiczeń ani masażu krocza w sytuacji gdy w pokoju obok są malarze to same rozumiecie... Dobrze że chociaż dzisiaj przyjda zamówione krzesła (miały być za 3-4 tygodnie a tu będą po tygodniu ledwie...).

"Pasażerka wsiadła do autobusu linii 79 sama, a mało brakowało, by wysiadła z niego już z synkiem! W okolicy skrzyżowania Arciszewskiego z Hetmańską zaczęła rodzić. Na miejsce od razu wezwano karetkę pogotowia. Pasażerka została zabrana do szpitala. Jej zdrowy synek przyszedł na świat niecałą godzinę później.

Młoda mama czuje się dobrze. Poznańskie MPK i redakcja Epoznan.pl składają jej najserdeczniejsze życzenia."

Taka akcja dzisiaj u mnie w mieście była.
Ciekawe czy dostaną darmowe sieciówki :)

Madzik nie ma żeboli :-D

Czemu tak jest, że wszędzie wokół rodzą godzinę a ja się będę musiała męczyć całą noc :wściekła/y:

reklama
Do góry