reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Styna ty jeszcze nie urodzilas? Nie nooo w sumie jak mala dluzej posiedzi lepiej dla niej, ale ty sie biedna tylko meczysz...

Poziomki super, ze czop odchodzi aby kurka nie bylo jak u Styny ;-)

Ja padam na pyszczek znowu dzisiaj tyle kilosow narobilam, odmienilam ta okropna pizame i mam teraz fajniejsza z bocianem, kupilam druga pake podkladow, majtasy, kupilam sobie nawet stanik w koncu dorwalam moj rozmiar, bo wszedzie problem z 75D, i ide robic zupke pieczarkowa, ale najpierw musze odpoczac, bo ulazilam sie w ten deszcz....

reklama
Zaglądam a tu dalej cisza:-)
Poziomki to pierwsze oznaki porodu już są:-), super, super dalej czekamy.
Styna dobrze że w domku no i 3 cm to już coś do 10 już tylko 7 brakuje:-), pewno poleci jak z górki
Marsta ponoć dr. google to najgorszy doradza:-), nic nie czytaj jutro się wszystkiego dowiesz

Jaipur u nas pogoda cudna jest już cieplutko i ślicznie więc się śmiałam że mała słońce przez brzuszek zobaczyła i jej się miesiące pomyliły.
Ja nie mam siły przed lapkiem siedzieć skurcze co chwilę mam tylko nadzieję że jeszcze świąteczne śniadanie zdąrzę zjeść z małą w brzuszku.

Alex cieszę się,że KTG wyszło dobrze. Mój M też mi nie pozwalał farbować włosów, aż w tamtym tygodniu kupiłam farbę i musiał mi pomalować :)

Poziomki no to czekamy na dalszy rozwój wydarzeń:):)

Kamcia czekamy na wieści :)

Melia ja pieluchy tetrowe i flanelowe piorę, przecież one też będą miały kontakt z maluszkiem .

Persefona odpoczywaj jak najwięcej. Jeszcze trochę czasu Ci zostało do rozwiązania.

Styna gadaj dobrze z małą może da się przekonać do świąt w brzuszku i powiedzże nikt jej w lany poniedziałek nie zmoczy:)

U mnie kolejne pranko schnie,a ja znikam teraz, czas na prasowanie pierwszej tury. Będę pewnie późno.

reklama
Poziomki no to super, ż czop Ci odszedł teraz zyczę Ci tylko szybkiego porodu:)
Styna dobrze, że już jesteś w domku, niech Nadinka jeszcze z tydzień sobie posiedzi:)
Melia ja pieluchy właśnie poprałam (ba nawet wygotowałam) i mam ich aż 34 szt.

Do góry