reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Tyle nerwów, a tu nic - żadnego dzieciątka z nami:sorry2:
ale może to i lepiej, choc na pewno nie dla Styny...
stynko - duuuuzo siły i cierpliwości dla małego uparciuszka;-)

Poziomki, Adeczko - &&&&&&&&&

U mnie też dziś pogoda beznadziejna i tylko bym spała. Pobiłam dziś rekord - obudziłam się o 10.30... teraz pichcę szybko obiad i jadę do pracy z nowym L4.

Hej Ciężaróweczki! Chciałam się tylko przywitać z Mandrzejczuk... mam nadzieję że mnie pamiętasz :-D Trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie! Pozdrawiam (PS> wpadnij na staranka... wiesz że pysia zaciążyła?)

A za wszystkie majoweczki też oczywiście trzymam kciuki... będzie dobrze :-D

styna,poziomka, adeczka - trzymam za was wszystkie kciuki!

JA z samego rana byłam na powtórkowym ktg i wyszło bardzo ładnie, jak to powiedział położnik książkowe. Mały cały czas fikał podczas badania. W poniedziałek powiedziały, że mam przyjść to zrobią mi jeszcze raz. Ja w sumie to mam dobrze, bo jak już pisałam moja mama pracowała w tym szpitalu jako położna przez 25 lat, więc wszystkich tam zna. I jak przychodzimy to bez żadnych problemów mam zawsze wszystko robione no i na personel w związku z powyższym złego słowa nie mogę powiedzieć. Każda się cieszy że tym razem wszystko jest ok i same już nie mogą się doczekać kiedy urodzę.
Jedna z położnych ma swoją szkołę rodzenia i zaprosiła mnie na poniedziałek na 17 na spotkanie bo będą akurat zajęcia z maleństwami z nauki masażu. Więc pójdę zobaczyć.

Tak w ogóle to bardzo dziękuje jeszcze raz za miłe komentarze odnośnie mojej nowej fryzurki. Ja też miałam dylemat czy się pofarbować ale stwierdział, że wiele kobiet się farbuje, a z resztą po porodzie nie będę miała na to czasu. Wczoraj mi zeszło 5 godzin u tego fryzjera z dojazdem bo ja jeżdżę poza Bydgoszcz do mojej fryzjerki. Mój jak mu powiedziałam, że się pofarbowałam, to tak mnie ochrzanił, że to zaszkodzi małemu, a ja mu mówię że są teraz bezpieczne farby i tak mi nakładała z resztą farbę, że nie dotykała wcale skóry. Ale i tak był zły.

Styna nawet dobrze że w domku jesteś zawsze to lepiej czekać u siebie niż na szpitalnym łózku. Mam nadzieje że następnym razem już nie będzie fałszywego alarmu.

Alex ciesze się że ktg jet dobre :*

ODSZEDŁ MI CZOP ŚLUZOWY NA 1000000000%-mamy postęp:-D

Marsta nie łam się wynikami posiewu, nie ty pierwsza na maju, lekarz ci powie co dalej, będzie dobrze :tak:

Poziomeczki no nareszcie coś poszło, ile można czekać :-D:-p W takim tempie mniej więcej na początku przyszłego tygodnia doczekamy kolejnego etapu, hihihi.

Styna witaj w domu, znowu nas nastraszyłaś!

A to wszystko dlatego, że żadna z nas nie jest jeszcze w terminie. Po prostu za wcześnie. Jak już jest TEN czas to żadna siła nas nie zatrzyma :-)

styna, super, że cię wypuścil, w domku zawsze lepiej! będziesz spokojniejsza :) w końcu co swoje kąty w domku, to swoje :)
poziomki widzę, że akcja sie rozwija :) super, znak, że niedługo dziewczynki będą na rączkach a nie w brzuszku :)))
trzymam kciuki, aby szło sprawnie :)

reklama
hej ja tylko nna chwilé... zaraz jadé do szpitala..
a rano sié nie wyrobiam zeby wejsc na neta...
przemeblowalismy pokoj dla dziewczynek , jeszcze tylko lozko wstawimy jak dojdzie i bedzie gitez majonez:-p

melia ja pralam takie rzeczy z bialymi , mozesz wrzucic ta szmatke co teraz sa specjalne zeby sciagaly kolor w kolorowych ciuchach , mam nadzieje ze wiesz o co chodzi.. a jak co to pozniej mozesz przeprac w wanishu ja tez pralam bluzke z bordowymi rekawami (namaczalam na noc bo miala plamy i plamy zeszly a mi pofarbowalo biale ale wypralam z wanishem i pofarbowane zeszlo a bluzka jest jak nowa..

styna ciesze sie ze wracasz do domku .. no mam nadzieje ze szybko ruszy
poziomki to juz cos jak czop odszedl... trzymam kciuki
adeczka czekam na eska od iebie z niecierpliwoscia..
jak bede cos miala to wam tu laseczki napisze :-p
alex super ze ktg wyszlo dobre
marsta nie wiem co to masz za bakterie ale mam nadzieje ze nie jest grozna i szybko przejdzie..
a teraz juz zmykam bo mala mi zasnela w samochodzie i spi pezed biblioteká :zawstydzona/y:
bede wieczorkiem to nadrobie ..

buziaki... :*

Do góry