reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

adeczka myślałam, że już wychodzisz do szpitala, a to cała procedura jeszcze. Fajnie, że rodzinka zabezpieczona :-) Trzymaj się, czekamy na wiadomości!

melia ja prałam z jasnymi i nie pofarbowało innych ciuszków.

reklama
Melia wczoraj mialam ten sam problem, jesli sa nowe to wrzuc je do wody i namocz jak farba nie posci to wrzucaj z bialymi, ja mam takie ale uzywane i nie zafarbowaly mi.

boje sie tlyko wrzucic zielone z zielono-biala posciela ale chyba najpierw posciel namocze i zobacze czy nie farbuje...

mi dzisiaj znowu jest duszno, to chyba ta pogoda...zaraz mam klientke ale za godzinke znowu bede.

Poziomki idzcie wy na spacer schodami na samoa gore i z powrotem, kolezanka z oddzialu tak zrobila (za moja namowa) potem sie troche ze mna pochichrała i za godzine powiezli ja na porodowke. A po korytarzu spacerowala tydzien czasu i nic...

no i sie zaczelo...swieta za pasem to i pielgrzymki Jehowych sie zaczely...jak mnie wkur*** takie lazenie i nagabywanie kiedys wzielam od nich ulotke i od tamtej pory nie moglam sie od nich opedzic...pogonilam teraz, bo jak nie na spotkania tacy namawiaja to inni laza i na Kosciol zbieraja...chyba wywioesze kartke na drzwi, ze tacy nie sa u mnie mile widziani...

Ostatnia edycja:
jenyyyy poziomki już się nie mogę doczekać, aż urodzisz:-)

trzymam też kciuki za stynę , Tobie adeczko też powodzenia!
Zazdroszczę trochę Wam ,że już wiecie ,że to już..

witam:)
melia - ja mam sporo bialych z rozowym czy czerwonym i pralam z kolorowymi. Tez balam sie czy jak wyjme moje pranie z pralki to nie bedzie innego koloru niz wkladalam, ale na szczescie nic nie puscilo farby:)
U mnie dzis szaro i ponuro... pranko zdjete, tylko teraz to wszystko trzeba wyprasowac:szok: chyba wezme sie dopiero po obiedzie jak nabiore mocy:D

Adeczka trzymam kciuki za Was:D

Włąśnie dojrzałam w karcie że mam indukcje na poniedziałek to będzie skończone 37 tygodni,więc jeżeli wczesniej sama nie urodze to przed poniedziałkiem raczej nie popędzą

Melia ja takie piore z jasnymi

wisienka współczuje nienawidze prasować

Ostatnia edycja:
styna, adeczka trzymam kciuki za was &&&
poziomki chódź jak najwięcej - ja rozchodziłam każdy skurcz i w pewnym momencie pęcherz pękł i rodziłam,więc dużo ruchu :)
A ja po wczorajszych emocjach zaczynam etap leżenia:-(Żeby mały wytrzymał jeszcze chociaz te 3 tygodnie. A ciągnie mnie jak chodze,że szok,więc staram sie tylko chodzic siku i jeść. Ehh...

I ja podpisuję listę obecności:-)
Poziomki już nie mogę się doczekać wieści od Ciebie i zobaczyć twoje królewny:-),
Adeczko kciuki ściskam najmocniej jak potrafię :tak:
Persefona kładz się póki możesz i odpoczywaj ile się da, synuś na pewno zaczeka:-)
Melia ja bym też najpierw namoczyła albo wyprała w rękach, ciężko z takimi ciuszkami

Hejka i Ja się witam

ale w paskudnym nastroju ciągle bym spała a niestety tak się nie da , pogoda na dodatek też okropna a muszę wyjść trochę z tym moim małym gadem bo się zanudzi w domu ;-)

Trzymam kciuki za rodzące to jest chociaż jedna bardzo pozytywna rzecz :tak::-)

No i odebrałam wynik z posiewu i d**a. Wychodowałam sobie streptococcus agalactiae. Jutro lecę do doktora i zobaczymy co dalej. Póki co jak czytam w necie o tym cholerstwie to coraz bardziej dużych oczu dostaję.

reklama
Witam a więc muszę wam coś powiedzieć. Wczoraj o godzinie 23:30 czasu brytyjskiego................ lekarze wypisał mnie do domu czekać na odejście wód.
Po badaniu wyszło że rozwarcie dalej 3 cm i szyjka całkiem skrócona ale nic nie postępuje więc w domu mam się czuć wygodniej i powinno szybciej pójść. Dzięki za pamięć i kciuki.

Do góry