reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Alex super fryzurka ja do fryzjera w piatek a pozniej odrazu do lekarza;)

Styna Biedna Ty:) Oby juz dzisiaj sie ruszylo do konca. Mala Nadia taka niezdecydowana lobuziara oby po porodzie bardziej sie mamy sluchala;)

Poziomki No to co czekamy na wiesci miejmy nadzieje ze to juz to bo przez was dziewczyny spac nie moge w nocy;P

Adeczka O tobie tez pamietam caly czas. Kciuki zacisniete i pisz do kogos wiadomosci zebysmy wszystko wiedzialy bo z tej niewiedzy i z tych nerwowo to pol forum na porodowce wyladuje;)

reklama
Czekamy może się rozkręci:-p szyjka bez zmian ale u wieloródki taka może być a i tak poród się zacznie. skurcze są nadal,umówiłam się z sąsiadka z sali obok na spacer bo ona też czeka:-D Może coś wychodzimy:-D

salsera to mi smaka narobiłaś. Urodziłam się we Lwowie i przypomniałaś mi smaki z dzieciństwa :-) A to jak byłaś we Lwowie, tak Ci posmakowały?

hello kobietki
normalnie pierwsza czynność po przebudzeniu to włączenie kompa i ekscytacja że któraś urodziła, ale dzieci są niezdecydowane pewnie przez tą głupią pogodę powinno być już cieplutko i słonecznie a tu jakieś deszcze grr.....
Styna . poziomki, adeczka 3mam kciukasy

ypra - wiadomo, że tutaj tez jadłam wcześniej pierogi, ale tam to zupełnie co innego niż takie z paczki. I własnie z tą kwaśną śmietaną obowiązkowo... no i cały klimat tego miasta dookoła. W ogóle wtedy zakochaliśmy się we Lwowie i mamy nadzieję młodego jak nieco podrośnie koniecznie zabrać i mu pokazać.

alex slicznie Ci w takiej fryzurze.
styna,poziomka, adeczka - trzymam za was wszystkie kciuki! obyscie nie musialy dlugo czekac na swoje malenstwa.

ja sie dzis fatalnie czuje. ide poczytac inne watki i sprawdzic co tam u was ciekawego od wczorajszego wieczoru sie wydarzylo ;-)

Ja poki co nadal w domu dopiero za pol godz bede dzwonic do szpitala o ktorej mam sie zglosic.
Obiad dla Majuni i mezusia zrobiony takze przez nastepne dwa dni nie umra z glodu. Maja oprocz tego ma zupy pomrozone a maz kupione, niestety nie zrobione, pierogi.
Teraz to sie ekscytuje sytuacja Poziomki i Styna a o sobie pomysle potem. Mam numer kom do Kamci to dam znac jak cos.
Dzieki za trzymanie kciukow ja trzymam za cala wasza reszte :)

reklama
Dziewczyny powiedzcie mi co zrobić jak mam biłe bodziaki z czerwonymi rękawkami. Jak to prać? Jako kolorowe czy jako jasne? Czy może jednak je ręcznie machnąć, żeby nie pofarbować innych?

Do góry