reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam!

Chciałam się dopisać. Nie byłam jeszcze u lekarza ale idę w piątek. Chciałam poczekać, żeby fasolka była większa i żeby było widać serduszko. Pół roku temu ciąża nie powiodła się ale teraz mam nadzieję, że doczekam się maleństwa. Mój termin wypada na 29 maja. Jak będzie córeczka to będzie Maja :)

Pozdrawiam wszystkie babeczki i życzę aby ten maj 2011 był dla was i dla mnie szczęśliwy i zaowocował przyjściem naszych skarbów na świat.

Witam kolejną majóweczkę. Ja również mam termin na 29 maja. Widzę, że mamy wiele wspólnego. Mam nadzieję, że tym razem nam się uda i tak jak piszesz doczekamy się przyjścia na świat naszych skarbów całych i zdrowych.
Pozdrawiam

reklama
Niestety od tamtej pory nie mam z Poziomki kontaktu :no: Nie wiem co u niej, mam nadzieję, że to tylko brak internetu. A Trina się nie odzywała?

też się nie odzywała....:-(
ciekawe co się z nimi dzieje.....:confused:

właśnie podejrzałam profil poziomki... no i ona się ostatnio logowała 29.09 więc już trochę minęło odkąd tu zaglądała...
mam nadzieję że u niej wszystko ok....

Ostatnia edycja:
witam się i ja :)

dziś mi się śniło, że Pani pielęgniarka na usg powiedziała że będzie dziewczynka. ciekawe czy mój sen się sprawdzi :) pozdrawiam

Alex jak to miło, że mamy ten sam termin. Mam nadzieję, że urodzimy nasze skarby bez komplikacji.

Pozdrawiam wszystkie babeczki i proszę o kciuki za moją jutrzejszą pierwszą wizytę u gina o 15.20. Bardzo się boję!

Yra mi też się raz śniło że miałam Vi później jeszcze jedną młodszą córeczkę (czyli to niby ta ciąża) i byłam w kolejnej ciąży i lekarz powiedział że będzie córeczka:-D
chcemyu mieć 3 dzieci więc się śmieje że będą 3 córy...
no ale mój D jest pewien że będzie chłopiec więc zobaczymy czy sprawdzi się sen czy przeczucie męża:rofl2:

reklama
Witam i ja:)
Mi też ostatnio się śniło, że urodziłam córeczkę i cały czas miałam Ją przy piersi- piękny sen, aż nie chcialam się obudzić, mam nadzieję że tym razem mi się spełni.
Pozdrawiam:)

Do góry