reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Nie miałam dziś czasu nawet na moment zajrzeć, a tu TAKIE WIEŚCI :szok:
Styna - trzymaj się, bądź dzielna!!!

a myślałam, że dowiem się czegoś o małych Poziomeczkach, a tutaj Nadia chce być pierwsza;-)

Może to mnie zmobilizuje wreszcie do spakowania torby, bo listę zrobiłam już dawno temu, ale pakować się nawet nie zaczęłam...
Dziś skończyliśmy z M szkołę rodzenia, dostaliśmy pamiątkowy dyplom ;-)
od piątku zaczynam "naukę parcia" - tak to się u nas pięknie nazywa.

Kurcze, ciekawe jak tam Styna sobie radzi...:szok:

ja pierdziele Styna rodzi!!! Chyba sie dzisiaj nie poloze poki nie bedzie finiszu :-) a dopiero co czytalam, ze czop jej odchodzi
Wlasnie zeskanowalam kompa, bo mialam wirusy i nie moglam wogole na neta wejsc, a tu takie akcje sie dzieja. Styna oby poszlo jak po maselku

Ja chyba też nie zasnę! Przy każdym siku będę zabierać telefon i wchodzić na BB po wieści. Dziewczyny Wy do mnie napiszcie, ja telefonu nigdy na noc nie wyłączam ;)

Ale emocje! Oby wszystko poszło sprawnie jak już nie ma szans na wyciszenie. Styna kochana dasz radę! Z takim wsparciem będzie sprawnie!

&&&

haha goraca linia prosto z porodowki, ja tez bede rodzic z telefonem wiec na relacje na zywo z mojej strony tez mozecie liczyc :-D faktury za abonament mam juz poplacone, wiec kontakt ze mna bedzie, kurde Styna tak miedzy partymi moglaby cos napisac hahah :-D a Kamcia biedna nie ma laptoka i nie wie co sie dzieje pewnie

reklama
To szok przeżyje!

Dziewczyny ogłaszają że przerwa będzie zaraz na BB! Ja się tak nie bawię!!! nie mieli kiedy?! A ja tu co chwilę stronę odświeżam!

Do góry