reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

ja po przewie... yhhh musiałam czekać żeby doczytać co tu się wyprawia:-p
no styna daje rade ... super !! będzie wkońcu pierwsze moajowe dzieciątko iihihh

jutro rano zasuwam do biblioteki hahah na neta specjalnie żeby poczytać co i jak:-)
chyba wyniosę z tamtąd kompa i zabioorę z sobą hehehe

no dziewuszki pakować torby i ustawiać się w kolejce... mi się nie śpieszy!! czekam do maja:-D ustąpię wam miejsc przede mną:-p

wogóle to sobie spokojnie pyzy parowałam.. i jak zaczęłam z joilkiem pisać to mi ciasto wyrosło na stole i teraz się parują jakieś sflaczałe.. hehe
no tak.. jeszcze nie skończyłam:sorry:

reklama
Kamcia no tak i wszystko moja wina...Już więcej do Ciebie nie napiszę!:-p

Właśnie ze Styną piszę. Wody jej powoli się sączą, skurcze na KTG ma do 130 i chodzi biedulka bo tak mniej boli.

No to jak jej wody idą to już jej nie zostawią. Dziś najdalej jutro będzie po wszystkim. Ale fajnie :D

I jak tu spać ???

Jolek jak Ty się coś dowiesz to Ty kobieto nawet w środku nocy pisz! :D

Ja muszę uciekać bo mój już marudzi bo w końcu do pracy idzie.

Ostatnia edycja:
Kamcia no tak i wszystko moja wina...Już więcej do Ciebie nie napiszę!:-p

Właśnie ze Styną piszę. Wody jej powoli się sączą, skurcze na KTG ma do 130 i chodzi biedulka bo tak mniej boli.
oj nie nie...!!1 muszisz pisać :-)
sflaczałe jak sflaczałe ale w smaku te same hehehe

jeszcze mi 3 wrzuty zostały i mogę iść spać... ale się obżarłam dzisiaj.. to chyba z wrażenia po pierwszym Twoim smsie hgehehe

No i gdzie leziecie spać, szkoda życia na spanie :-D Już sama nie wiem, chciałabym być na Styny miejscu ale się boję, co za emocje :-D

Jeju, rodzi się pierwsze majowe dziecko!!

Z wrażenia dostałam pełne 36 tygodni :zawstydzona/y:

reklama
jak dobrze, że wczoraj nie siedziałam długo na bb, potem bym nie zasnęła z emocji- pierwszy maluch z majówek :happy: ale radocha!

trzeba to uczcić , idę na śniadanko!

Do góry