reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hejka :-)

Ja też od rana podekscytowana wiadomością od Poziomek ale widzę że póki co cisza ;-)

Kamcia- mam nadzieję że z malutką wszystko dobrze że rączka już nie boli.
Poziomki - kochana powodzenia!!!! Trzymamy kciuki!!!!!
Jejka współczuję tak ciężkich nocy a i tego rannego wstawania ja na szczęście nie mogę narzekać bo mój Szymcio budzi się tak ok 8 :tak::-)

Też w końcu wyjęłam rzeczy po Szymku i w tym tyg zabieram się za pranie i prasowanie ale zrobię to z przyjemnością.Dzisiaj też pójdę do mamy pożyczyć torbę i zacznę sobie ją pakować :-)
A w ogóle to też Nam doszły wydatki na auto i 500zł w plecy :-( ehh

Mykam zaraz się ubierać bo w piżamce jeszcze i wychodzimy na spacerek.

Do później :-)

Dzień dobry :-)

Nie mogę doczekać się wieści od poziomki - trzymam kciuki! :-)

A mi się wydawało, że już mamy wszystko poprane, oprócz pościeli, a tu jeszcze tego na 3 prania :szok: Póki co piorę nasze pranie, a małego później. To przez to prasowanie odwlekam ;-)

Iiiiiiiiiiiiiiiii jak na razie rozwarcie na 2 palce szyjka twardawa więc dostałam czopki na rozluźnienie. Mój gin ma 3 dyżury w tym tyg i chce mnie sam rozpakować.
Więc dalej czekamy na rozwój sytuacji

reklama
Do góry