reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Dziewczyny wpadłam tylko się przywitać, nie było mnie kulka dni bo byłam u mamy, mężuś wziął się za remont i uciekłam do mamusi poodpoczywać:-)
Zaraz poczytam co się u was działo a tym czasem miłego wieczorku;-)

Cześć laski
Ja dzisiaj byłam na szkole rodzenia i w połowie powiedziałam do P że uciekamy akurat była przerwa na kawę. Nic się nowego nie dowiedziałam żadnych pozycji do porodu żadnych ćwiczeń żadnych oddechów czysta teoria a teorie to ja se w domu poczytam. Potem kupiliśmy kilka rzeczy do ogródka i cały dzień w ogródku siedzieliśmy i robiliśmy (czyt. ja siedziałam na leżaku i pokazywałam palcem co gdzie i jak a P wykonywał) a teraz jestem tak zmęczona że idę się kąpać i spać.

Dobry wieczór :-)

Mieliśmy dziś zdjęcia, miało być po najmniejszej linii oporu, a i tak zeszło czasowo i zmęczeniowo ;-)

melia, sylwia - trzymam kciuki, byście przegnały katar. kamcia - a Tobie komp odpalił.
dobrawa - witam :-)
mandrzejczuk - jestem pełna podziwu!

A ja dopiero odpaliłam BB po dzisiejszych wojażach i jestem tak zmęczona, że chyba pierwszy raz od początku ciąży położę się do 00:00 :-)

Resztę opiszę w odpowiednich tematach.

Tymi pazurkami mnie zmartwiłyście znaczy co, nie mogę sobie pomalować góry i dołu choćby na jakiś delikatny, naturalny kolor?

A u mnie dziś zjechała się rodzinka i troszkę się nachodziłam,ale fajnie było.
A z nieprzyjemnych rzeczy - dziś się przewróciłam u siebie w pokoju:crazy: Na szczęście uderzyłam się tylko w udo i upadłam na kolana,więc dzidzia bezpieczna, ale się strachu najadłam co nie miara:-( Na szczęście mały fika i daje o sobie znać. Teraz, gdy powinnam spać to nie mogę,bo rwie mnie wszystko od łażenia

mój kom jeszcze nie odpalił :-( nie wiem czy wogóle odpali.. kurde kolejny popsuty:baffled:
ale jutro od 13 będę miała kompa na cały dzień od kumpla bo idzie do pracy to nadrobię wszystko a w środę spotkam się ze znajomą co jej mąż zna się na kompach , może coś będzie umiał zaradzić.. wyczytałąm już że płytę główną trzeba przeczyścić i powinno odpalić.. ale gdzie ta płyta to ja nie wiem:-p

mam nadzieję że się uda.. a jak nie to moze jakiś styk się przepalił to wtedy damy do naprawy zeby działał ... bo kolejne zdjecia poszły się... ***:-(

dobra to ja już zmykam bo dzisiaj tylko na chwilę wpadłam..
w dzień nie mogłam bo się źle czyłam.. rano wymiotowałam a później byłąm zmulona i poszłam spać:sorry2:

także do juterka babeczki moje :-)

reklama
Witam się niedzielnie. Ja dziś sama bo M w pracy. Od rana kiepsko się czuje. Nogi puchną,żebra dalej bolą,wczoraj wieczorem się zryczałam tak mnie bolały,że ani siedzieć ani leżeć,nie wiedziałam co ze sobą zrobić.

Na razie u nas słonecznie,ale dalej wieje i nawet 10 stopni nie ma na termometrze.

Hope z tego co sobie kojarzę to nawet bezbarwnym lakierem nie możesz pomalować paznokci.

Do góry