mandrzejczuk
Fanka BB :)
hahahaha Marzena a to ci przygoda! Ale z tymi naczynkami tak jest, moj maz mial tak miesiac temu po 18-tce mojej siostry, wiadomo zarcia co nie miara, kotleciki,karkoweczka itp itd wiec jak to sie wszystko zmiksowalo to pognalo i jego i mnie, z tym, ze ja mialam az bolesne skurcze ale po ciezkiej nicy zrobilam co trzeba i mi przeszlo. Rano wstaje bo slysze, ze ten moj steka to se mysle aha czyli po prostu zwykle trawienie nam sie uruchomilo. Biedny wyszedl po godzinie chyba z tego klopa i to okrakiem ze slowami, ze go dupsko az smali. Potem ja wchodze zrobi;am siku i zanim spuscilam wode patrze a tam krew na musze taka rozbryzgana, wiec cisnienie podnioslo mi sie jak cholera i myslalam, ze to moja! Ale okazalo sie, ze moj maz tak samo mial problemy z wydaleniem tego i owego i az mu naczynka popekaly.
Pogoda dzisiaj u mnie zje*** ale za to jaki piekny sen mialam...snil mi sie mloj synek, urodzil sie 58cm, potem lezal sobie na lozku z moja siostra i mial taki super szary dresik z czarnym kapturem ;-) i jeszcze w tym snie pytam sie mamy ile u nas kosztuje proszek Lovela, bo kolezanka z forum pisala, ze w makro cos ok 40zl a jak sie obudzilam to tak mi dziwnie bylo bez tego smrodka malego.
Kamcia oj mam nadzieje, ze jednak odpali ten laptok, bo dla mnie to bylaby tragedia stracic teraz kompa, bo nawet na raty by nam nie dali
Pogoda dzisiaj u mnie zje*** ale za to jaki piekny sen mialam...snil mi sie mloj synek, urodzil sie 58cm, potem lezal sobie na lozku z moja siostra i mial taki super szary dresik z czarnym kapturem ;-) i jeszcze w tym snie pytam sie mamy ile u nas kosztuje proszek Lovela, bo kolezanka z forum pisala, ze w makro cos ok 40zl a jak sie obudzilam to tak mi dziwnie bylo bez tego smrodka malego.
Kamcia oj mam nadzieje, ze jednak odpali ten laptok, bo dla mnie to bylaby tragedia stracic teraz kompa, bo nawet na raty by nam nie dali