reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hahahaha Marzena a to ci przygoda! Ale z tymi naczynkami tak jest, moj maz mial tak miesiac temu po 18-tce mojej siostry, wiadomo zarcia co nie miara, kotleciki,karkoweczka itp itd wiec jak to sie wszystko zmiksowalo to pognalo i jego i mnie, z tym, ze ja mialam az bolesne skurcze ale po ciezkiej nicy zrobilam co trzeba i mi przeszlo. Rano wstaje bo slysze, ze ten moj steka to se mysle aha czyli po prostu zwykle trawienie nam sie uruchomilo. Biedny wyszedl po godzinie chyba z tego klopa i to okrakiem ze slowami, ze go dupsko az smali. Potem ja wchodze zrobi;am siku i zanim spuscilam wode patrze a tam krew na musze taka rozbryzgana, wiec cisnienie podnioslo mi sie jak cholera i myslalam, ze to moja! Ale okazalo sie, ze moj maz tak samo mial problemy z wydaleniem tego i owego i az mu naczynka popekaly.

Pogoda dzisiaj u mnie zje*** ale za to jaki piekny sen mialam...snil mi sie mloj synek, urodzil sie 58cm, potem lezal sobie na lozku z moja siostra i mial taki super szary dresik z czarnym kapturem ;-) i jeszcze w tym snie pytam sie mamy ile u nas kosztuje proszek Lovela, bo kolezanka z forum pisala, ze w makro cos ok 40zl :tak: a jak sie obudzilam to tak mi dziwnie bylo bez tego smrodka malego.

Kamcia oj mam nadzieje, ze jednak odpali ten laptok, bo dla mnie to bylaby tragedia stracic teraz kompa, bo nawet na raty by nam nie dali

reklama
Kamcia mam nadzieję, że lapek będzie działał. Ja kiedyś umyłam klawiaturę taką pianką do ekranów LCD i mi przestały klawisze działać. Skończyło się na nowym lapku, ale mam nadzieję, że u Ciebie tak to się nie skończy &&&&&&&&&&&&&&&&&

Witam sobotnio :-)

Wczoraj wieczorkiem czytałam wątek poród na wesoło i aż się dwa razy posikałam ze śmiechu, a popłakałam chyba przy każdym poście. Na dodatek mam katar, więc wysmarkałam chyba pół pudełka z chusteczkami. Ale dawno się tak nie uśmiałam. Czytałam na głos i M też się strasznie śmiał.

Teraz czekam na niego w domku głodna jak wilk, bo nie ma żadnego pieczywa w domu, tylko jakaś mała piętka, którą pochłonęłam już dawno i teraz tylko się kawą zapycham.

Witam się weekendowo. My już po śniadanku. M bierze się za robotę :p a ja odpoczywam przed kompem. Młody mi tak daje po żebrach,że aż ledwo się ruszam.
Miłego i spokojnego dnia wszystkim życzę.

Witam się i ja, o jakże wczesnej porze :-)

Dziś jedziemy dokupić reszty brakującej wyprawki i z ekscytacji śniły mi się znowu głupoty, tym razem wróciłam do swojej podstawówki, nie wiedzieć czemu zabrakło mi wykształcenia podstawowego i biegałam z brzuchem na W-F.

Ocho, Pan i Władca przyjechał, pośladki ściągnięte, szykuję się :-D

Miłego weekendu, nie rodzić mi tu!

Witam i ja ,po super przespanej nocy spałam jak dziecko do 10:-)
U nas dzisiaj dosłownie cudowna słoneczna pogoda ,ażchce sie gdzies pojechac po plazy pospacerować :-)ale wczoraj poprałam ciuszki i dzisiaj juz żelazko czeka ,a więc biore się do roboty a potem mężulek przyjedzie to gdzies wyskoczymy bo tak pięknie:-)

A ja umieram na katar :-) Potwornie się czuję z zatkanym nosem i już mnie tak bolą płatki od smarkania... M zrobił mi kanapki z czosnkiem i gorącą herbatę i wsadził pod kołdrę, ale nie chciał nawet na chwilkę się koło mnie położyć jak zjadłam ten czosnek :-D A teraz pojechał z mamą na cmentarz pomyć pomniki a ja zostałam sama z psem, kotem i katarzyskiem. Mieliśmy po południu jechać do znajomych, ale w moim stanie nie chcę im córki zarazić, więc będziemy siedzieć w domku.

Miłego wszystkim :-)

Dzień dobry ;)

Zazdroszczę tym z Was które normalnie sypiają.. Ja marze o tym żeby przespać całą noc, i o tym żeby normalnie zasnąć, a nie się męczyć.

U nas dziś ładnie, słonecznie, tylko strasznie wietrznie. :) Mąż poszedł do pracy a ja siedzę i wcinam lody ;D
Za tydzień nasza 6 rocznica i tak się zastanawiam nad jakąś fajną niespodzianką :)

Melia to Cię rozwaliło na maxa! Zdrówka , zdrówka i jeszcze raz zdrówka życzę!

Ja zamulam i zastanawiam się co tu szybko na obiad zrobić..M równa ścianę na korytarzu i ogólnie syfu w całej chacie narobił:( ale oczywiście nie ja ten syf będę sprzątać :)

Melia to ja Ci tu zdrówka życzę a ty lody wcinasz :p

reklama
jolkaa ja na twoim miejscu zalozylabym jakis seksowny stroj :-D w naszym rozmiarze na pewno jest tego na miescie pelno hahahahahah zartuje oczywiscie, moj to chyba padlby na zawal jakby zobaczyl moje 110cm w obwodzie okrecone jakimis koroneczkami i falbankami hahah az sama sie zaraz udusze ze smiechu :-D

Sluchajcie dokonalam dzisiaj rzeczy niemozliwej! Zrobilam sobie paznokcie zelowe u nog! A myslalam, ze sie juz nie zegne. Moj maz na moj widok siedzacej w rozkraku z pilnikiem w dloni stwierdzil, ze teraz na bank jest przekonany, ze bede pracowac do samego porodu :-D

Do góry