reklama
Dziękuję za zdrówko i mam nadzieję, że te lody mi pomogą w walce z katarem :-);-)Melia to Cię rozwaliło na maxa! Zdrówka , zdrówka i jeszcze raz zdrówka życzę!
Ja zamulam i zastanawiam się co tu szybko na obiad zrobić..M równa ścianę na korytarzu i ogólnie syfu w całej chacie narobił ale oczywiście nie ja ten syf będę sprzątać
Melia to ja Ci tu zdrówka życzę a ty lody wcinasz
A mój M jak mu ostatnio powiedziałam, że muszę koszulę do karmienia kupić, to powiedział "Kochanie w Alpinusie mają sporo namiocików, coś znajdziesz" żartowniś jeden cholera jasna
Ostatnia edycja:
jolkaa1989
Fanka BB :)
Ha ha Mandrzejczuk taa juz sobie wyobrażam jak ten seksowny strój by wyglądał he he ;P Ja też Cię podziwiam, bo ja tak jak Jolek mam problemy z obcięciem paznokci u stóp.. Jakieś dziwne pozycję muszę wymyślać żeby je obciąć
Melia lody mają moc na pewno pomogą w walce z katarem ;D
Melia lody mają moc na pewno pomogą w walce z katarem ;D
Mandrzejczuk podziwiam Cię, mi M już od jakiegoś czasu musi pediciure (nie wiem czy tak to się pisze) robić...
M dziś w końcu skończył malować kuchnię i machnął nawet przedpokój, jeszcze sypialnia i cała góra. Ja posprzątałam, poukładałam do końca rzeczy Oskarka, umyłam kolejne okno, zrobiłam obiad, zjadłam a teraz trochę odpoczywam bo w sumie doktorek kazał dużo leżeć, tylko że ja nie umiem tak bezczynnie...
M dziś w końcu skończył malować kuchnię i machnął nawet przedpokój, jeszcze sypialnia i cała góra. Ja posprzątałam, poukładałam do końca rzeczy Oskarka, umyłam kolejne okno, zrobiłam obiad, zjadłam a teraz trochę odpoczywam bo w sumie doktorek kazał dużo leżeć, tylko że ja nie umiem tak bezczynnie...
Alex2712
Kamcia mam nadzieję, że laptopik Ci jednak odpali!
Mandrzejczuk podziwiam Cię, ja też ostatnio musiałam nieźle się nagimnastykować, żeby obciąć paznokcie. Ja sobie wykupiłam kupon na gruperze na pedikiur i maseczkę nawilżającą na stopy i umówiłam się na 14 maja dzień przed komunią no i mam nadzieję, że do porodu będą jeszcze ładnie wyglądać.
A ja dzisiaj z mamą zamoczyłyśmy białe rzeczy maluszka w odplamiaczu, zobaczymy czy troche się wybielą, bo były trochę żółte i szare.
Mandrzejczuk podziwiam Cię, ja też ostatnio musiałam nieźle się nagimnastykować, żeby obciąć paznokcie. Ja sobie wykupiłam kupon na gruperze na pedikiur i maseczkę nawilżającą na stopy i umówiłam się na 14 maja dzień przed komunią no i mam nadzieję, że do porodu będą jeszcze ładnie wyglądać.
A ja dzisiaj z mamą zamoczyłyśmy białe rzeczy maluszka w odplamiaczu, zobaczymy czy troche się wybielą, bo były trochę żółte i szare.
marzena9
Witam się sobotnio. Zaraz będę oglądać mecz siatkówki i prasować dalej Nie wiem gdzie te ciuchy poupycham Mieszkanie nie chce się rozrosnąć ((
Powoli czuję się udręczona sprawą katastrofy. Gdzie się nie włączy tw to od nowo rozpatrują co, kto i po co. Współczuję tym rodzinom, że wciąż i od nowa muszą to przeżywać. Swoją drogą niesamowicie szybko ten rok zleciał.
Powoli czuję się udręczona sprawą katastrofy. Gdzie się nie włączy tw to od nowo rozpatrują co, kto i po co. Współczuję tym rodzinom, że wciąż i od nowa muszą to przeżywać. Swoją drogą niesamowicie szybko ten rok zleciał.
dobrawa 1981
Początkująca w BB
witam serdecznie wszystkie majówki.:-) ja mam termin na 3 maja. czyli jeszcze 25 dni. czy któras z Was może też ma termin na ten dzien? pozdrawiam.
sylwia_
witam weekendowo :-)
chociaz dla mnie teraz kazdy dzien jak weekend wiec roznicy nie widze
dobrawa witaj w gronie majowek!
mandrzejczuk no ladnie, brawo! ja musialabym miec chyba paznokcie na kolanach zeby sobie bez problemu poradzic :-)
kamcia trzymam kciuki za kompa, bo jak nie odpali to musisz koczowac pod biblioteka zeby nam na bierzaco relacjonowac co u Ciebie
uh, pojadlam obiadku i teraz maluch tak mi sie rozpycha ze chyba zaraz pekne
chociaz dla mnie teraz kazdy dzien jak weekend wiec roznicy nie widze
dobrawa witaj w gronie majowek!
mandrzejczuk no ladnie, brawo! ja musialabym miec chyba paznokcie na kolanach zeby sobie bez problemu poradzic :-)
kamcia trzymam kciuki za kompa, bo jak nie odpali to musisz koczowac pod biblioteka zeby nam na bierzaco relacjonowac co u Ciebie
uh, pojadlam obiadku i teraz maluch tak mi sie rozpycha ze chyba zaraz pekne
reklama
dobrawa witaj
Ja dalej umieram na katar :-) Lody jeszcze nie zaczęły działać ;-) Zaraz idę jakąś kolację wszamać z małżem mym. A potem dalej do łóżka i grzać się, choć to chyba niewiele daje.
mandrzejczuk tak sobie pomyślałam, że chyba nie bardzo wolno do szpitala iść z pomalowanymi paznokciami - jak miałam operację to mi kazali zmyć wszystko, bo muszą widzieć czy przypadkiem palce na rękach i nogach nie sinieją. Jesteś pewna, że możesz iść z żelem na paznokciach do szpitala? Poza tym wielki szacun bo ja też mam problemy z obcięciem paznokci
Ja dalej umieram na katar :-) Lody jeszcze nie zaczęły działać ;-) Zaraz idę jakąś kolację wszamać z małżem mym. A potem dalej do łóżka i grzać się, choć to chyba niewiele daje.
mandrzejczuk tak sobie pomyślałam, że chyba nie bardzo wolno do szpitala iść z pomalowanymi paznokciami - jak miałam operację to mi kazali zmyć wszystko, bo muszą widzieć czy przypadkiem palce na rękach i nogach nie sinieją. Jesteś pewna, że możesz iść z żelem na paznokciach do szpitala? Poza tym wielki szacun bo ja też mam problemy z obcięciem paznokci