reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hope jak ja bym chciała chociaż raz pospać do 13tej:)

Alex to co on Ci naprawiał w tym aucie że aż tyle musiałaś zapłacić ??????:szok:

reklama
Niektórzy mają samochód wart 1920 zł :-D

Najlepszy sposób na spanie, pozbyć się domowników i wszystkich z łóżka :-p

Hejka :-)

Misia - witaj kochana dobrze że wróciłaś jeszcze w dwupaku :tak:
Styna - ale narobiłaś im stracha no nie ładnie nie ładnie ;-) myślę że to dla Ciebie też nauczka :tak:
Kamcia- głowa do góry ! życzę powrotu energii choć przyznam że u mnie tez jest jej ciut brak :sorry2:
Hope- pewnie gdybym mogła to bym Cię przebiła z tym spaniem hehe ;-) a wyniki na pewno będą git!
Alex- tyle kasy za naprawę to naprawdę sporo ojejj padłabym jakbym miała tyle wydać :baffled:;-)

A u Nas dość ładnie , byliśmy na spacerze ale przyznam że ledwo się zwlokłam z łózka na szczęście mój synio umie się ładnie bawić i nie przychodzą mu żadne głupoty do głowy tylko co jakiś czas do mnie zaglądał i pytał "mama śpisz"? a ja wyrodna matka " jesczez troszkę i mamusia wstaję i idziemy na plac zabaw" :-p:tak: no i tak czekało dziecko :zawstydzona/y: , potem do domku obiadek i teraz już siedzimy i planów nie mamy.

Dziewczyny czy macie coś takiego, że jak coś porobicie jedną ręką to potem ona boli ale tak w środku, tak jakby żyły bolały. Właśnie wysprzątałam łazienkę na górze i teraz mi ręka odpada z bólu i to właśnie tak od środka boli. Parę razy już tak miałam i się zastanawiam, czy to tylko u mnie czy któraś też tak ma.

Mi od czasu do czasu się to zdarza, teraz, w ciąży. I nie jest to zwykłe przeforsowanie, bo czasem po chwili robienia czegoś boli mnie dłoń, jakby niektóre stawy śródręcza :/ ale ogólnie stawy w czasie ciąży sie jakoś rozluźniają, więc tłumaczę sobie, że to dlatego...

Styna - niezła jesteś. Ale ja tez jestem tak odmóżdżona. Ostatnio zaczęłam się zastanawiać, czy aby nie powinnam zrezygnować z prowadzenia auta, bo jakiś gościu zwyczajnie by we mnie ostatnio wjechał... bo jakoś go nie zauważyłam! masakra... takie roztrzepanie jakieś....

Misia - ciesze się, że jesteś w domu i to nadal w dwupaku z Wojtusiem :)

aga - trzymaj się i odpoczywaj, przemów Małemu do rozumu, żeby aż tak się nie spieszył ;)

A co do pogody, to u mnie było dziś z rana i dopołudnia było pięknie (no może poza wiatrem), ale teraz pogoda się zrobiła okropna - co chwilę przelatują szarugi z deszczem. muszę wyjść do sklepu i nie wiem jak się wstrzelić między opadami hehe, bo parasol na takim wietrze, to niezbyt dobry pomysł...

Aha, wybraliśmy dziś z M pediatrę :)
Pani doktor mówiła, że ma już nadmiar pacjentów, ale urok M na nią podziałał hahaha - jest to starsza, doświadczona pani doktor, nieaplikująca na wszystko antybiotyków. Mam nadzieję, ze wybór okaże sie trafiony. U nas idąc na porodówkę trzeba podać położną i pediatrę.

Ostatnia edycja:
A u mnie jest coraz gorsze wiatrzysko, wkurza mnie jak tak pizga ale okna nie zamknę bo się ugotuję :/

Hope my w tamtym roku kupowaliśmy auto za 1700zł. Nie było kasy a samochód był potrzebny,żeby M miał czym do roboty jeździć. Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Życie.

No i jestem. Już po wizycie. Wszystko OK. ta podwyższona fasfataza może być znakiem jakiegoś uczulenia - i w sumie to by się składało bo mi na rękach takie czeerwone plany wyszły i suchą skórę mam. Doktor powiedział że mam sobie kupić wapno i powinno ustąpić.
Przy okazji zrobił mi wymaz na posiew - już zawiozłam do labolatorium. mam nadzieję że nic nie wyrośnie.
Generalnie młody rośnie - 2,4 kg już ma.
Uśmiałam się bo z główki termin wychodzi na 11 maja a z nóżki na 29 kwietnia. Piłkarz jak nic będzię. Tatuś się ucieszy.

reklama
Do góry