reklama
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Szczerze to było mi troche szkoda 100zł wydawać a zrobiłam ją w 2 godzinki
marzena9
Fanka BB :)
No co Wy dziewczyny! Ja miałam na myśli, że cały dzień się nie mogę zebrać Zresztą już nie pierwszy taki dzień. Dobrze, że chociaż prawie wszystko już poprałam
Wow, święto u mnie! Mąż zarządził pójście spać przed północą :O Ja tam nie narzekam ale, że on śpiący to cud jakiś bo my sowią rodziną jesteśmy. Tak więc dobranoc. I proszę mi tu nie rodzić!
Wow, święto u mnie! Mąż zarządził pójście spać przed północą :O Ja tam nie narzekam ale, że on śpiący to cud jakiś bo my sowią rodziną jesteśmy. Tak więc dobranoc. I proszę mi tu nie rodzić!
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
ja wpadam na chwilę..
nie mam nastroju..
wkur*#&%%& mnie ten wrzód na du** jakim jest moja popier&%&^^ siostra
będe jutro mam nadzieję że ochłonę
nie mam nastroju..
wkur*#&%%& mnie ten wrzód na du** jakim jest moja popier&%&^^ siostra
będe jutro mam nadzieję że ochłonę
poziomki, zdolniacha z Ciebie, do tego zmajstrowałaś to w szpitalu, McGyver z Ciebie
Nic maluchom nie zabraknie, nawet jakbyś miała się przenieść w czasie do PRLu, gratuluje.
Tak się zastanawiam,że może moją aktywność wzmożona ostatnio trochę wpływa na te proroctwa dot.terminu, więc chyba dzisiaj nigdzie nie jadę , poleżę z książeczka i będę grzeczna.
a jedyna atrakcją będzie ćwiczenie z epino, trochę nudno ale cóż..
pozdrawiam porannie i chyba wracam do łóżka
Nic maluchom nie zabraknie, nawet jakbyś miała się przenieść w czasie do PRLu, gratuluje.
Tak się zastanawiam,że może moją aktywność wzmożona ostatnio trochę wpływa na te proroctwa dot.terminu, więc chyba dzisiaj nigdzie nie jadę , poleżę z książeczka i będę grzeczna.
a jedyna atrakcją będzie ćwiczenie z epino, trochę nudno ale cóż..
pozdrawiam porannie i chyba wracam do łóżka
reklama
Cześć kobitki Ja tak z rana bo byłam już na badaniach. Zła jestem na siebie, bo przekonana byłam,że wizytę u lekarza mam jutro,a biorąc dziś książeczkę do ręki oświeciła mnie data 6.04 Całe szczęście,że w laboratorium w którym robię badania wyniki są tego samego dnia.. Zagadałam tylko z babeczką,żeby były trochę szybciej.