reklama
wisienka87
Fanka BB :)
oj tak bra zebys wiedziala
Duuuzo przyjemniej. Tymbardziej ze w moja zimowa kurtke to juz naprawde ledwo sie dopinalam juz...
Duuuzo przyjemniej. Tymbardziej ze w moja zimowa kurtke to juz naprawde ledwo sie dopinalam juz...
lepidoptera
Fanka BB :)
Witajcie wieczorowa porą :-)
U nas też spacerek zaliczony - super! ciekawe jakie są prognozy na najbliższe dni, bo pogoda dziś była rewelacyjna
A co do spania, też ostatnie noce śpię coraz mniej, co chwilę niemalże wstaję do WC, albo pić, albo stale coś! Teraz więcej piję (zalecenie na obrzęki), więc jeszcze częściej biegam siusiu... a później nie mogę zasnąć :-( ale dziś udało mi się zdrzemnąć popołudniu, więc od razu lepiej się czuję
U nas też spacerek zaliczony - super! ciekawe jakie są prognozy na najbliższe dni, bo pogoda dziś była rewelacyjna
A co do spania, też ostatnie noce śpię coraz mniej, co chwilę niemalże wstaję do WC, albo pić, albo stale coś! Teraz więcej piję (zalecenie na obrzęki), więc jeszcze częściej biegam siusiu... a później nie mogę zasnąć :-( ale dziś udało mi się zdrzemnąć popołudniu, więc od razu lepiej się czuję
8
86ania86
Gość
Ja tez po spacerku dzisiaj:-) pogoda rewelacyjna, nawet moj maz sam zaproponowal spacer:-)
lepi ja tez co raz mniej spie z tego samego powodu, co 1,5h do wc... masakra
lepi ja tez co raz mniej spie z tego samego powodu, co 1,5h do wc... masakra
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
a ja myslałam ze u nas cieplusio dzisiaj bo na ogrodzie było super.. słonko dogrzewało..
więc poszliśmy na plac zabaw..
ale przy oceanie wiało strasznie... zrezygnowaliśmy i poszliśmy w innym kierunku się przejść..
a jak już zaszliśmy do domu to zaczęło kropić
całe szczęście że byłam już w domu
zaraz idę kąpać moje dziecie , jakiś film i spać bo coś nie do życia jestem...
chyba się nie wyspałam
więc poszliśmy na plac zabaw..
ale przy oceanie wiało strasznie... zrezygnowaliśmy i poszliśmy w innym kierunku się przejść..
a jak już zaszliśmy do domu to zaczęło kropić
całe szczęście że byłam już w domu
zaraz idę kąpać moje dziecie , jakiś film i spać bo coś nie do życia jestem...
chyba się nie wyspałam
Dziś mój M mnie nastraszył. Młody już teraz mniej się rusza,bynajmniej nie tak natarczywie. M mi powiedział,że do maja nie dotrzymam,że młody robi się spokojniejszy i przygotowuje się do wyjścia Dziewczyny czy to prawda??
reklama
Witam się i ja :-) U nas też pogoda cudowna, jak wyszliśmy z domu o 11 to wróciliśmy o 19 :-) Byliśmy odebrać laktator bo blisko z tej aukcji LAKTATOR PHILIPS AVENT BUTELKA SMOCZKI MODEL 2011 (1534639400) - Aukcje internetowe Allegro i okazało się że Pani sprzedająca również 32 tc :-) Później pojechaliśmy na lody włosie z owocami pychotka :-) Po czym wylądowaliśmy u brata A. i robiliśmy grilka :-) Dzionek super, ale zmęczona jestem straszliwie