reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Witajcie wieczorowa porą :-)
U nas też spacerek zaliczony - super! ciekawe jakie są prognozy na najbliższe dni, bo pogoda dziś była rewelacyjna:tak:

A co do spania, też ostatnie noce śpię coraz mniej:baffled:, co chwilę niemalże wstaję do WC, albo pić, albo stale coś! Teraz więcej piję (zalecenie na obrzęki), więc jeszcze częściej biegam siusiu...:sorry2: a później nie mogę zasnąć :-( ale dziś udało mi się zdrzemnąć popołudniu, więc od razu lepiej się czuję:tak:

Ja tez po spacerku dzisiaj:-) pogoda rewelacyjna, nawet moj maz sam zaproponowal spacer:-)
lepi ja tez co raz mniej spie z tego samego powodu, co 1,5h do wc... masakra

a ja myslałam ze u nas cieplusio dzisiaj bo na ogrodzie było super.. słonko dogrzewało..
więc poszliśmy na plac zabaw..
ale przy oceanie wiało strasznie... zrezygnowaliśmy i poszliśmy w innym kierunku się przejść..
a jak już zaszliśmy do domu to zaczęło kropić:sorry2:
całe szczęście że byłam już w domu:-p

zaraz idę kąpać moje dziecie , jakiś film i spać bo coś nie do życia jestem...
chyba się nie wyspałam:-D

Ja dziś drzemałam troszkę w dzień bo pogoda dziś straszna, od rana pada, na szczęście jest ciepło... Dziś skręciliśmy komodę więc jutro porobię ostatnie porządki i czekam tylko na poród...

Dziś mój M mnie nastraszył. Młody już teraz mniej się rusza,bynajmniej nie tak natarczywie. M mi powiedział,że do maja nie dotrzymam,że młody robi się spokojniejszy i przygotowuje się do wyjścia :szok: Dziewczyny czy to prawda??

reklama
Witam się i ja :-) U nas też pogoda cudowna, jak wyszliśmy z domu o 11 to wróciliśmy o 19 :-) Byliśmy odebrać laktator bo blisko z tej aukcji LAKTATOR PHILIPS AVENT BUTELKA SMOCZKI MODEL 2011 (1534639400) - Aukcje internetowe Allegro i okazało się że Pani sprzedająca również 32 tc :-) Później pojechaliśmy na lody włosie z owocami pychotka :-) Po czym wylądowaliśmy u brata A. i robiliśmy grilka :-) Dzionek super, ale zmęczona jestem straszliwie :tak:

Do góry