reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

nadal cisza...
no to ciekawy weekend..
ja idę kwiatki sobie posiać na ogrodzie ładna pogoda a mi niedobrze więc chociaż na to się przydam :-p
a jak mała wstanie to lecimy na plażę... chyba jakiegoś loda wciąggnę to się lepiej poczuję... yhhh

no to miłego dnia laseczki:-D

reklama
Witam sie i ja niedzielnie:)
My też już po spacerku, mały tak się wypinał i kopał, że ten musiałam kilka razy stawać po drodze- mój mały rozrabiaka:)
Pozdrawiam:0

No no z wiosny idzie nam lato...wczoraj było tak sobie a dziś od rana pięknie... U mnie 20 stopni na termometrze a jeszcze słońce nie świeci mi w okna. Trochę ogarnęłam z rana, a potem byłam z psiakiem na spacerku. Obydwoje wróciliśmy zasapani. Wieczorkiem wyciągniemy M i też gdzieś sobie pójdziemy. Trzeba korzystać z pogody.

wróciłam na chwilę, byłam w mieście, oczywiście przywiozłam ciuszki dla małego,tym razem z Tygryskiem- obfocę i wstawię w odpowiednim wątku.
Zrobiłam rano też brzuszkowe fotki- i oglądałam sobie też te poprzednie, jestem w szoku ,że tak może brzuch urosnąć i nie pęknąć! wstawię też dla porównania w wątku brzuszkowym
a potem lecę poleniuchować w hamaku, pogoda boska:)))

witam się po tygodniowej przerwie nie wiem czy ponadrabiam :( was ale już bedę na bieżąco u nas piekna pogoda od rana wiec pol dnia na zewnatrz , a przy okazji zakupki maluszkowe zrobione kolejne , jutro dla siebie zrobie ostatnie i chyba czas pakowac torbe niech czeka

przeżyłam :) ale ci ostatni sie wczoraj zwineli i tak mmnie na koniec wku..... ze nie pytajcie , ale przynajmnie dziś odespałam w nocy za cały tydzień hi hi kolejni przewidziani już po rozpakowaniu i juz bez noclegow u nas

To prawda - piękna pogoda, lecz ja niestety siedzę w domu drugi dzień z nogami u góry. Czeka mnie jeszcze przenoszenie naczyń z kuchni do sypialni, bo od jutra malarze wkraczają.

reklama
Ja tez dzis korzystalam z pogody, P. poszedl grac w pilke a ja wzielam Sopla i na spacerek do parku:) Wiecej przesiedzialam na laweczce niz tego spacerku bylo ale i tak nawdychalam sie tlenu:D Nie dosc ze mala mnie caly czas kopala to jeszcze pocilam sie jak nie wiem co. Ale i tak ciesze sie ze nareszcie taka pogoda piekna. Nie musze juz tej okropnej kurtki zimowej zapinac i meczyc sie z kozakami:D

Do góry