reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
a ja mam wrażenie że im bardziej próbuję wszelkich sposobów na przyspieszenie porodu tym bardziej Mały robi mi na złość :-p

no ale przynajmniej sprawdzę czy to ma jakieś działanie czy też jest o doopę wytłuc! :-D

wypiłam herbatkę z liści malin, umyłam dziś okna a teraz idę na długi, szybki spacer! :tak:

Dlatego ja nic nie robię i czekam spokojnie, aż Mała sama zdecyduje kiedy zechce przyjść na ten świat. Jedno jest pewne, już bliżej, niż dalej... to kwestia 1-2 tygodni :-D

Myślałam, że tylko ja tak wyczekuję :D Niby tylko tydzień, dwa, a dłuży mi się bardziej niż te całe 9 miesięcy...

ja już mam nadzieje ze w srode mi powie czy tniemy bo ja zwariuje. Dzis zawiozłam Bartka do przedszkola i pojechałam jak zwykle do mamy na sniadanie a tam facet stanął sobie dostawczakiem w bramie a mama mieszka w samym centrum miasta. i szukam po sklepach bałwana który tak zaparkował i nagle on sobie wychodzi z piekarni i do mnie tekstem że na minute jak go ochrzaniłam to się wyżyłam na nim trochę.

Ja praktycznie jestem w terminie.
Zaczyna mnie łapać dół, denerwuję się i wolałabym, żeby maluch już się urodził...
Jak nie urodzę, to skierowanie mam na 17 lutego dopiero.

Dziewczyny jak mogę uzyskać dostep do działu zamkniętego? Jestem moderatorem na marcówkach, zapisałam się i udzielałam tam, a tutaj tylko od czasu do czasu. Ale mam nadzieję, że jestem wiarygodna dla Was:)

minimum 50 wpisów, ale jeśli mam być szczera wolałabym by nowe osoby nie były tam juz dodawane. "Znane twarze" juz są, zdążyłysmy się poznać przez 9 miesięcy, a piszemy tam czesto o sprawach bardzo prywatnych wiec wolałabym by zostało to w takim gronie. Nie wiem jak reszta Dziewczyny ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry