reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Witam się z rana z kubkiem herbaty(małż konsekwentnie robi) i ciasteczkiem francuskim :)
U mnie też zawsze słoniki wisiały :) Anianka aż miło mi się zrobiło, tak dzieciństwo przypomniałaś:tak:przez ptaszki, ja mam taki problem, że u mnie na osiedlu królują gołębie, są paskudne przepraszam wszystkie fanki tych ptaków, ale zachowują się jak ptaki Hitchcocka, gdyby mogły to by w mieszkaniach mieszkały, najgorzej jest latem, ale są też sikorki i takie inne małe, my z małżem za to jeździmy do lasu i wywozimy chleb, owoce, warzywa, każdy żyć chce:-D
jak Ala przyjdzie na świat to karmik będzie, a gołębie mamusia konsekwentnie odstraszy hahahahaa

ewka mnie boli brzuch tak wysoko zaraz pod biustem, pytałam ginekologa, stwierdził, że to enzymy trzustkowe, no niestety organy nam się poprzesuwały, oby to nie był woreczek jak piszesz;-)

Ostatnia edycja:
Hej laski. Mnie M pozwolil pospac, obudzil mnie o 8.20 jak wychodzil do pracy. Przyniosl kawke. Jak chcialam wstac zrobic mi kanapki to powiedzial ze juz zrobil. ;) fajnie.

Mam wiec chwile by polezec z telefonem, bo mlody jeszcze spi. To ide na allegro polukac cos :) patrzylam na koszule do porodu i szczerze mowiac troche infantylne sa te koszule, przez 5lat sie to nie zmienilo :/

Dzień dobry, ja kawka i sniadanko, czekam tylko na dostawę świeżych bułek ze sklepu :)

Monika ja dostałam na szczęście dwie koszule poporodowe, nie noszone od koleżanki i jedna na czas ciąży - taki mini namiot na dlugi rękaw wiec na mrozy będzie akurat :) a w Realu za 10 zł kupiłam szmatke na poród :)

Dziś jade do miasta szukać sukienki, mam nadzieje że nie zajmie mi to całego dnia

Anii z tych tanszych koszul to masakra, jakies zyrafki, kroliczki. Czulabym sie w tym jak mala dziewczynka.
Do samego porodu mam koszule po Pawle, szara z rozowa lamowka. Chce kupic jeszcze ze dwie, najlepiej z dlugim rekawem lub 3/4 wlasnie do nocnego karmienia malej. Mam wszystkie na ramiaczka i w nocy karmiac bedzie mi zimno. Na allegro widzialam takie po okolo 50 zl, ladne.
Zamierzamy sie wybrac do wawy na marywilska i tam poszukac czegos, jak nie to allegro.

Hej Dziewczyny :)

Jeśli chodzi o koszule do porodu to ja licze, że dostane jakąś szpitalna. Na sam pobyt w szpitalu zdążyłam sobie kupić jedna koszule do karmienia i szlafrok, ale dokupie jeszcze ze dwie bo na bank będę dużo się brudzić :( szczerze mówiąc to boje się tego co po porodzie bardziej niż samego porodu. Tych obchodów lekarskich, zapaskudzonych prześcieradel, koszul itd meh :( może to głupie, ale tak mam

Poprawiły sie zdecydowanie, od półtorej tygodnia czuje malutka częściej. Oczywiście czasem te ruchy są słabsze a czasem silniejsze, wszystko zależy od tego jak aktualnie dzidzia leży. Vani, wydaje mi sie, ze nie masz się co przejmować skoro lekarz mówi, że jest ok :) ja się przejmowałam bo prawie dobe nic nie czułam, a mała wcześniej wierzgala jak szalona, to chyba wszystko kwestia ułożenia malucha

reklama
Do góry