reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Monika musisz to sobie dokładnie przemyśleć. Bo 600zł to naprawdę dużo jak dziecko siedzi w domu. A z drugiej strony nie możesz też się przemęczać i z nim szaleć. A jak się dzidzia urodzi to tym bardziej nie będziesz miała czasu. Współczuję.
I dużo zdrówka dla was.

Kurcze coś nie mogłam dziś zasnąć do 2 w nocy się rzucałam po łóżku, wkoncu zasnęłam to była 8.40 i trzeba było wstać isc oddac mocz do laboratorium, no ale ogarniam dom zrobie sobie swieży sok i jade na zakupy bo koleżanka dzwoniła zebym wpadła na kawe a ma pół rocznego synka i coś temu małemu kupie i jade na ploty,

monia powoli z tym ogarnianiem:)
ewka jak gardło???
LADYLI fajnego plotkowania i podpatrz mamę z doświadczeniem, może nam coś przekażesz;-)

hej Mamuśki!
Wieki mnie tu nie było...
Staram się Was czytać, ale jakoś mi czasu i chęci brakuje na pisanie. Strasznie leniwa się zrobiłam.
Antoś będzie miał wymarzonego brata :-) wybrał dla niego imię FRANEK, z mężem nie byliśmy przekonani, ale już się przyzwyczajamy... Młody rozwija się b. dobrze- w 25 tyg ważył 912 g i mierzył ok 33 cm. Siusiol był mega widoczny.
Ja niestety muszę leżeć, bo jakieś chrząstki na macicy mi się ocierają i mega mnie boli. Pani DR powiedziała że na dziecko nie ma to wpływu tylko ja będę się źle czuła :zawstydzona/y: no cóż- każda ciąża jest inna... z Antkiem do samego rozwiązania biegałam a teraz ledwo żyje. Postaram się odzywać częściej. Pozdrawiam Wszystkie Brzuchatki :-D

Hej jak zwykle w środku nocy ;-) Ciekawe czy jeszcze ktoras z Was też nie śpi :-) LADYLI? Ostatnio w tv lekarz mówił że lepiej wie nie męczyć i nie zmuszac do spania bo gorzej się zmeczymy. Najlepiej czytać nudna książkę :-) A mnie jakieś wiazadla macicy bolą i ani na jednym ani na drugim boku nie mogę leżeć :wściekła/y: Usnelam u młodego i chyba w dziwnej pozycji i to daje się we znaki.

Kasiu - gardło już nie drapie ale zrobiła się na nim wydzielina więc muszę odksztuszac. Dzięki za troskę :-*

Monia ją też się nastawialam na wyższe opłaty więc mile zaskoczenie - a przedszkole jest na wiosce pod Krakowem bo w mieście to dwa razy drożej albo i więcej - koleżanka w państwowym miejskim płaci drożej! A i jestem mega zadowolona bo super podejście do dzieci mają. To zasługa pani dyrektor :-) widać że pedagog z powolaniem! U nas stawka 5,5 zywieniowa i też zwracają.

Idę poczytać inne wątki bo dzisiaj jakiś zabiegany dzień miałam.

reklama
Do góry