reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Monika musisz to sobie dokładnie przemyśleć. Bo 600zł to naprawdę dużo jak dziecko siedzi w domu. A z drugiej strony nie możesz też się przemęczać i z nim szaleć. A jak się dzidzia urodzi to tym bardziej nie będziesz miała czasu. Współczuję.
I dużo zdrówka dla was.

Kurcze coś nie mogłam dziś zasnąć do 2 w nocy się rzucałam po łóżku, wkoncu zasnęłam to była 8.40 i trzeba było wstać isc oddac mocz do laboratorium, no ale ogarniam dom zrobie sobie swieży sok i jade na zakupy bo koleżanka dzwoniła zebym wpadła na kawe a ma pół rocznego synka i coś temu małemu kupie i jade na ploty,

monia powoli z tym ogarnianiem:)
ewka jak gardło???
LADYLI fajnego plotkowania i podpatrz mamę z doświadczeniem, może nam coś przekażesz;-)

hej Mamuśki!
Wieki mnie tu nie było...
Staram się Was czytać, ale jakoś mi czasu i chęci brakuje na pisanie. Strasznie leniwa się zrobiłam.
Antoś będzie miał wymarzonego brata :-) wybrał dla niego imię FRANEK, z mężem nie byliśmy przekonani, ale już się przyzwyczajamy... Młody rozwija się b. dobrze- w 25 tyg ważył 912 g i mierzył ok 33 cm. Siusiol był mega widoczny.
Ja niestety muszę leżeć, bo jakieś chrząstki na macicy mi się ocierają i mega mnie boli. Pani DR powiedziała że na dziecko nie ma to wpływu tylko ja będę się źle czuła :zawstydzona/y: no cóż- każda ciąża jest inna... z Antkiem do samego rozwiązania biegałam a teraz ledwo żyje. Postaram się odzywać częściej. Pozdrawiam Wszystkie Brzuchatki :-D

Hej jak zwykle w środku nocy ;-) Ciekawe czy jeszcze ktoras z Was też nie śpi :-) LADYLI? Ostatnio w tv lekarz mówił że lepiej wie nie męczyć i nie zmuszac do spania bo gorzej się zmeczymy. Najlepiej czytać nudna książkę :-) A mnie jakieś wiazadla macicy bolą i ani na jednym ani na drugim boku nie mogę leżeć :wściekła/y: Usnelam u młodego i chyba w dziwnej pozycji i to daje się we znaki.

Kasiu - gardło już nie drapie ale zrobiła się na nim wydzielina więc muszę odksztuszac. Dzięki za troskę :-*

Monia ją też się nastawialam na wyższe opłaty więc mile zaskoczenie - a przedszkole jest na wiosce pod Krakowem bo w mieście to dwa razy drożej albo i więcej - koleżanka w państwowym miejskim płaci drożej! A i jestem mega zadowolona bo super podejście do dzieci mają. To zasługa pani dyrektor :-) widać że pedagog z powolaniem! U nas stawka 5,5 zywieniowa i też zwracają.

Idę poczytać inne wątki bo dzisiaj jakiś zabiegany dzień miałam.

reklama
Do góry