reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Czesc mamuski. Slodycze tez mnie kusza ale boje sie tej cholernej wagi buz 5 kg wiecej mam i czuc zaczynam sie jak wieloryb....w pierwszej ciazy jakos inaczej cialo reagowalo.
Dzis w kuchni czesc dnia spedze bo jutro mamy z moim malzem urodziny tzn.ja mam jutro on na poczatku pazdziernika i jedzonko dla gosci naszykuje. Mąż wczoraj mi cale mieszkanko wysprzatal bo dzis w terenie jakis zlot offroadowy ma. Wiec i tak by mi nie pogotowal. Iga bawi sie ja kawke po śniadaniu pije i ogladsm moj uluboiny ostatnio serial anatomia prawdy. Z iga w ciazy oglądalam...07zgłoś się. ...
Takze jutro 13osob z nami bedzie jakos sie pomiescimy hihi ;)
Z maluszkiem tez te 40metrow musi narazie wystarczyc...milej soboty mamusie. Ja we wtorek lekarz i ustalimy polowkowe pewnie do konca tyg mi zrobi i dowiem sie kogo tam pod serduchem nosze :)

18 to juz dla mnie brrr. Mieszkamy na poddaszu i latem ukrop, zima-mroz i jeszcze ta psujaca sie wiecznie pompa. Ale juz tylko 2 miesiace do przeprowadzki :-)
Kalafiorowa sie juz robi wiec i w mieszkanku cieplej. Ogladamy Reksia

apropo słodyczy to czasem mam napad,ostatnio mnie naszło na rafarelo wiec co jakiś czas skubnę ze 2-3 kulki , a dziś pojechaliśmy na drobne zakupy i chwyciłam kinderki bo mi się zachciało, mąż się ze mnie śmiał przy kasie

Jaa też wcinam słodycze a waga stoi, jakbym nie była w ciąży to bym się cieszyła,ale już mnie to dość mocno niepokoi :(
Lady widziałam ten odcinek, cudowny pokoik! :)
Mokito my mamy bez grzania w mieszkaniu niecałe 22 st. W kawalerce mieliśmy około 12, po wielogodzinnym grzaniu około 16, więc tyłek mi wymarzł za wszystkie czasy :D Najgorsze było poranne wstawanie, to zimno tak dokuczało po wyjściu spod kołderki, że aż bolało..ohh stare niemiłe czasy :D
Kinderki u Nas są zawsze w domu, bo każdy gość Mili przynosi, więc bez podjadania się nie obejdzie :D

Dziś nie spałam pół nocy, oczywiście, że zęby :O trzy! :O czemu zawsze na weekend bolą, gdzie nie ma dentystów :O posmarowałam Calgelem i powiem, że ulga jest nieziemska! :D

maagisiaa mi też waga stoi schudłam 4 kg odkąd jestem w ciąży i stoi ale dobrze ze więcej już nie chudnę wiec się nie przejmuje tym bo gorzej gdybym nic nie mogła jeść ale w ciągu dnia podjadam owoce poza normalnymi posiłkami, mąż rano kupił mi na targu mleko prosto od krowy wiec wieczorem pewnie kakao zrobię.

U nas jest aż za ciepło.. okna pootwierane.. i 26.5 st.. a jak teraz włączyłam kompa to temperatura jeszcze skoczy.
Co do słodyczy to każdy je teraz podjada - organizm przygotowuje się do zimy i jest to naturalne.. słoik nutelli za mną :D a i małe pączusie tonami zajadam :D:tak: na szczęście owoce też :) choć ponoć owoce czasem tuczą bardziej :) wrzuciłam już z 5 kg.. ale przed samą ciążą też wrzuciłam 5 kg i miałam się troszkę odchudzić.. nie zdążyłam :rofl2:.. odpukać nie widać po mnie tych 10 kg ale już poszukuję jakiś zajęć ruchowych dla kobiet w ciąży i chyba się skuszę :)

reklama
Ja w przyszłym tygodniu zaczynam szkołę rodzenia, zapisałam się tak wcześnie ze względu na zajęcia ruchowe właśnie bo jeśli nie zacznę ćwiczyć to w lutym będę kaszalotem :szok: Dzisiaj o dziwo od słodyczy trzymam się z daleka, ale dopiero 13 hehe ;-)
sprzątnęłam cały dom, jeszcze tylko łazienki do umycia, nie znoszę tego robić bo mam dziwny stres, że tą chemią szkodzę dziecku

Zor, Twoje tropikalne klimaty są idealne dla mnie bo ja jestem totalny zmarźlak :-D

Do góry