reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Dziewczyny jakbym czasem długo nie pisala to ja jestem bo zaczelam prace a to wymaga dużo czasu małego wozic na razie do mamy potem do przedszkola

Ja bylam w lumpku i udało mi się kupic 2 pary spodni ciążowych długich i 1 pare krótkie i wystarczy mi

reklama
Witajcie o poranku:-)
u mnie mimo chłodu świeci od rana piękne słoneczko, w nocy trochę się nie wyspałam bo moja córcia obudziła się przed 4 rano i stwierdziła że już się wyspała no i pacyfikowałam ją prawie 1,5 godz. o 7.20 na śpiocha ją ubrałam i oddelegowałam do dziadka jak co dzień.... w nocy szaleństwa a rano nieprzytomna. Ale i tak mam super dobry humor bo moja druga malutka wczoraj pół wieczora pukała mamę w brzuszek... pierwszy raz tak długo i dość wyczuwalnie w tej ciąży się"odzywała":-D:tak:

Witam się ze szklanką porannej kawy ;-)

jakąś ciężką noc dziś mieliśmy z Mężem, obudziliśmy się o 1 po północy no i za cholerę człowieku nie uśniesz...
uchyliłam okno (ostatnie noce staram się zamykać bo już chłodno jest a boję się przeziębić) i jakoś zasnęliśmy, ale rano budzimy się i co? Ból głowy, tak jego jak i mnie :eek: Mąż łyknął tabsa a ja próbuję przewalczyć ból..jakoś staram się unikać tabletek w ciąży...

co do wagi, wczoraj na wizycie się ważyłam, pokazało niecałe 66kg a to oznacza że przytyłam niecałe 3kg :tak: wg mnie jest ok ;-)
zaczęłam 16 tydzień a brzuszek mam taki jak z Zuzią w 20tc kiedy się z nim żegnałam, więc to prawda że szybciej się pokazuje w kolejnej ciąży ;-)
Ja mam jeansy ciążówki z pasem na brzuszek, i leginsy takie ciążowe i zwykłe. Spodni na pewno więcej nie kupuję, bardziej martwi mnie temat kurtki na zimę :-p

piękna pogoda z rana, zmykam jakieś pranie nastawić i ogarnąć domek. Dobrego dnia ;-)

Dragonella pokaz brzuszek :p

moj brzuch O tylko trzeba powiekszyc razy milion :-)

dzien dobry :-)

ależ mi sie nie chce - choć miałam pierwszą od dawna przespaną noc ( gdyby nie liczyć 3 pobudek na siku). moim lekiem na wiercenie i nocne kulbaczenie okazała sie podwójna melisa - polecam :-)

ide cos zjesc, a pozniej obiecałam swej córce gdzieś pójść.... plac zabaw lub cokolwiek - dzieki bogu w pon przedszkole otwieraja, bo inaczej bym zwariowała :-)

Dziewczyny ja mam nerwy od rana....mąż klucze zgubil....ale wiadomo że złość na wszystkich dzis mieli moi rodzice przyjsv ok poludnia abon z cora pojechal szykac kluczy do tesciow....moze tam zostawil....taaak oby to byla prawda bo jak nie toto caly dzien zrabany wymiana zamkow najgorsze ze mial tam tez klucze od pracy....i problem mamy jak diabli ryczec na to wszystko mi siw chce...

Hej. Ja od dwoch dni zlapalam faze sprzatania, przejrzalam tez mlodego ubrania, gdyz okazalo sie ze.. wyrosl mi z 3/4 spodni ktore posiada. No to szykuja sie zakupyy.. wywalila tez pudla z piwnicy i zamierzam przejrzec zawartosc. Dodatkowo w sobote mam urodziny M, wiec rowniez czeka mnie sprzatanie. Chcemy urzadzic ostatniego w tym sezonie grilla. :)

Tymczasem dziewczyny, biore sie dalej, gdyz za 2,5h jade po dziecia do przedszkola :)

reklama
witam wszystkie mamy,
wlasnie przegladam forum i niesmialo dolaczam. To bedzie nasze pierwsze dziecko i trzecia ciaza, niestety dwie poprzednie stracone. Ta ciaza tez nie nalezy do najlatwiejszych bo pierwszy trymestr byl bardzo nerwowy, wizyty w szpotalu, krwawienia, plamienia, do tego konflikt serologiczny... mam nadzieje ze najgorsze za nami. Jestesmy pelni nadzieji ze wszystko bedzie dobrze. O dziecko staramy sie 5 lat. Mam 34 lata. Termin mamy ustalony na 5 Lutego, wiec zapowiada sie maly/a Wodnik:-)

dzisiaj sie dowiedzialam ze mam zle wyniki moczu, wiec musze isc jutro do lekarza powtorzyc badania i prawdopodobnie dostane jakies lekarstwa. Czy ktoras z was miala zapalenie pecherza w ciazy? na razie pije duzo wody, bo pomaga wyplukiwac bakterie...

Do góry