reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Zor i angelstw co się dzieje i jak wam pomóc? Czasem (rzadko, ale jednak) forum wariuje i faktycznie, np: coś wpisujesz a to znika. Przypuszczam, że stąd mogły się wziąć kłopoty angelstw. Przywróciłam też listę, którą robiłaś Zor i proszę sprawdź, czy wszystko się na niej zgadza. Rozumiem Twoje rozgoryczenie, też się wściekam, jeśli w coś wkładam pracęi serce a okazuje się, że bez sensu. Z drugiej strony weź pod uwagę, że angelstw ma prawo popełniać błędy, bo się uczy i chwała jej za to, a przede wszystkim jej działania nie są wymierzone przeciwko Tobie , tylko starała się zrobić najlepiej, jak potrafi. Jeśli coś idzie nie tak- chętnie pomogę, bo 99% działań moderacji jest odwracalnych. Teraz pytanie najważniejsze. Normalnie prowadzeniem listy osób zajmuje się moderator i pytanie Zor, czy w waszej grupie Tobie zależy na prowadzeniu tego, co rozpoczęłaś, czy mają to pilotować dziewczyny. Dla mnie każda decyzja jest ok:)
A na koniec - bądźcie dziewczyny dla siebie dobre. Wszystkie jesteście w podobnej sytuacji jeśli chodzi o maluszki w brzuszkach, ale możecie być w różnych momentach w życiu i tych łatwiejszych, i tych bardzo trudnych, dlatego miejcie na uwadze, że każda z Was może mieć gorszy dzień, czy nastrój. Chyba najbardziej potrzebujecie wsparcia a inne rzeczy się same ułożą:)

reklama
asia88 ja przez prawie cały I trymestr miałam ochotę na fast foody:-) nic poza tym mi nie podchodziło, teraz się to zmieniło, mogę zjeść wszystko, a ochota na nie zdrowe jedzenie mi przeszła;-) wiem, że to było nie zdrowe, ale co zrobić, siła wyższa:-)

Dziewczyny. Mi tu nie chodzi o to która ma rację która jej nie ma.
Nie zrobiłam niczego celowo, a już na pewno nie było moim zamiarem sprawienie komukolwiek przykrości.
Zor odebrała to bardzo osobiście - miała do tego prawo. Ale nie podoba mi się i nie pozwolę sobie na to żeby ktoś podnosił na mnie głos tylko dlatego że chciałam dobrze, albo nie zrobiłam czegoś tak jak ktoś by to chciał.

Myślałam że znajdę tu wsparcie i zrozumienie, ale dzisiejsza postawa Zor mocno mnie zaskoczyła.
I tak nie ukrywam, że się zdenerwowałam bardzo tym wszystkim co tu skierowała w moją stronę, a nie powinnam tak jak każda z nas.

Dziewczyny nie ma co się złościć na siebie to te hormony wszystko :pTo pocieszona sie trochę czuję bo miałam wyrzuty sumienia, przed ciążą zdrowo sie odżywiałam.. a i ćwiczyłam przed sezonem bikini ;p a wyszedl klops..=) ze zdrowej diety i z bikini tez ;) od fast foodziaków nie odgonisz :)

Kobietki szkoda zdrówka fasolek na nerwy, dogadajcie się.
Co do fastfoodow to nie ciągnie mnie do nich jem normalnie i poki co waga 2kg do prxodu ale na starcie mialam 3 wiecej niz w pierwszej ciazy no i brzuszek teraz duzo większy. Z iga brzunio dopiero w 6miechu pokazal sie
Nie moge sie doczekac jutrzejszej wizyty. Ciekawe jak duze dziecię juz i czy potwierdzi sie plec...zaczyna sie 16 tydz.

Maagsiaa masz tu wsparcie poradzimy sobie z lekami pisz ile chcesz o wszystkim zaradzimy. Wsparcie jest cholernie wazne a co do karmienia najgorsze jest robienie sobie wyrzutow....za mm. Jedne kobiety moga karmic a inne nie i tak jest to poukładane wszustko yrzeba zaakceptowac. Będzie dobrze ;)

Zor kilka dni temu wspomnialam o uzupelnianiu listy ktora wisiala od dluzszego czasu i sama bym sie za nia wziela, bo uwazalam ze powinnam.
Angelstw chciala dobrze i zrobila to najlepiej jak tylko potrafila :-D

Angelstw masz wsparcie :-D

Asia ja ostatnio jadlam pizze i popijalam coca cola, frytki tez moglabym jesc i jesc.... Ale co zrobic jak sie ma ochote :p

reklama
Magassia silna z Ciebie babka !!! Dasz radę... razem damy !!! I niech żadna nerwica nie warzy się łapać !!! A siooooooooooooooo !!!

Elunia kciukaski za wizytkę ... ciekawe czy maluszek pokaże co ma między nóziami ?:-D

Angelstw znajdziesz tu wsparcie i zrozumienie ... po to tu jesteśmy !!! Niestety "taki się nie urodził co by wszystkim dogodził " !!! Może spróbujecie się z Zor dogadać ???

Aniaslu pozdrawiam Cię kochana !!!

Fast food .... to moje ulubione słowo !!! SERIO !!!

Dobrej nocki kobitki

Do góry