reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Nie mam tu swojego ginekologa. Natana rodziłam w Polsce.

Jutro rano powtórzę test, i zapiszę się odrazu do ginekologa.

Na początku @ jak dostałam było bardzo mało jasnej krwi a teraz już tylko brązowe tak jak zawsze mam na koniec okresu. To już koniec go? Nie rozumiem.
Wiem, że można mieć okres w ciąży ale przy poprzedniej tak nie miałam, miesiączka odrazu mi się zatrzymała . Miałam tylko w dniu spodziewanej @ lekkie czerwone niteczki

Ostatnia edycja:
Nie mam tu swojego ginekologa. Natana rodziłam w Polsce.

Jutro rano powtórzę test, i zapiszę się odrazu do ginekologa.
Tylko najlepiej jakby już nie było krwi, bo może nie wyjść. Zapisz się do jakiegokolwiek ginekologa, ale powiedz o co chodzi, bo u mnie np. muszę miesiąc czekać na swojego lekarza.

Co do okresu, to w ciąży nie może występować. Mogą być plamienia. Skoro w tym miesiącu miałaś już chwilowe plamienie i teraz też tylko przez chwilę, to idź jak najszybciej do lekarza.

Nie było mnie chwilkę a tu już 7 stron?? :D Dobrze, że nas coraz więcej :)

Zor tez bylam zielona i przestraszona a po co masz zrobic usg za tydzien?
Poprzednio zawsze na wizycie mialam usg robione.Zor czy bierzesz juz witaminki? Smarujesz sie czyms?
A jak sie czujesz?

usg za tydzień pewnie po to by zobaczyć czy jest serduszko :) tak mniemam ale zobaczymy..
Witaminki biorę ale niczym się nie smaruję.. po co? i gdzie? ;)
A czuję się nawet nieźle, tylko jestem ospała i szybko się męczę, piersi bolą tak, że w nocy budzę się jakieś 15 razy i już :)

Witam lutówki i gratuluję:
monikamarcina
gabis
Mujer
Sandrusia1995
tweety1985

89Katia Witaj tegoroczna lutówko :)
z@t witaj i trzymamy kciuki :)
elunia r. dwa razy luty? :O

Witam! Jestem Anna i też będę lutówką. Z okresu i USG termin na 8 luty. Czekałam na Was. życzę wszystkim zdrówka. A co do samopoczucia to jest dobrze czasami troszkę mnie mdli, całkiem inaczej jak ostatnio bo mam 4 letniego synka.

Witam nowe mamusie!

Tweety moj rocznik 1981, mieszkam w Puławach ;-)

Zor uwazam ze trzeba sie smarowac mimo tego ze nie zawsze pomaga to na rozstepy ale skora jest inna, nawilzona a przy tak duzym rozciaganiu uwierz ze bedzie Ciebie brzuszek swedzec, a powiekszajace sie piersi tez nawilzenia potrzebuja :-D
W pierwszej ciazy stosowalam mustele, bio oil a potem olejek z babydream. Teraz mam olejek.

reklama
Hej dziewczyny. Ja od rana mam okropnego stresa. Takiego ze wiekszosc dnia plakalam ze strachu. Moj syn dostal wysypki i wiekszosc objawow sie zgadzala z rozyczka.. no i drze o moje drugie malenstwo... lekarz stwierdzil bardziej szkarlatyne niz rozyczke ale kazala mi zrobic badania na przeciwciala rozyczki.. wyniki jutro po 9.. cholernie sie boje....

Do góry