reklama
Sandrusia1995
Początkująca w BB
Jednak jutro będę testować, chociaż nie wiem czy jest sens. Bo w nocy przyszła normalna @ , nie spałam do 3 rano , boli mnie cały czas brzuch 
Hanaśmietana
Fanka BB :)
Jednak jutro będę testować, chociaż nie wiem czy jest sens. Bo w nocy przyszła normalna @ , nie spałam do 3 rano , boli mnie cały czas brzuch![]()
Szkoda:-(
Sandrusia1995
Początkująca w BB
Jestem załamana
Powoli tracę nadzieję, że Natan będzie miał teraz rodzeństwo .
Myślałam , że po porodzie łatwiej zachodzi się w drugą ciąże. O małego staraliśmy się pół roku .
A może któraś z Was ma nieregularne cykle? Moje są od 28-31 , więc dużej odległości nie ma.
Może to jest mój problem do zajścia w ciąże ? Bo przy nieregularnych cyklach ciężko obliczyć dni płodne.
Powoli tracę nadzieję, że Natan będzie miał teraz rodzeństwo .
Myślałam , że po porodzie łatwiej zachodzi się w drugą ciąże. O małego staraliśmy się pół roku .
A może któraś z Was ma nieregularne cykle? Moje są od 28-31 , więc dużej odległości nie ma.
Może to jest mój problem do zajścia w ciąże ? Bo przy nieregularnych cyklach ciężko obliczyć dni płodne.
Ostatnia edycja:
Szkoda :-(Jednak jutro będę testować, chociaż nie wiem czy jest sens. Bo w nocy przyszła normalna @ , nie spałam do 3 rano , boli mnie cały czas brzuch![]()
Sandrusia spokojnie. Jestes taka młoda ze jeszcze zdążysz z dzidziusiem. Po 4 miesiącach starań naprawde nie masz sie czym martwic.
A takie cykle jak twoje to nie sa nieregularne.
Troche luzu i napewno sie uda.
zgadzam się w 1000% Sandrusia wyluzuj ciesz się z synka a drugi dzidziuś na pewno się pojawi, na pocieszenie dodam że na córcię trzy lata czekałam, tyle było starań teraz uwinęłam się w rok z chaczykiem

Dobrze, że przynajmniej będzie inny znak zodiaku ;-)HEH tak wyszło ostatnio był termin na 17.02 urodziła się 25.02, teraz z miesiączki 5.02. wychodzi z pierwszego usg 8.02 pewnie jeszcze będzie się zmieniać![]()
Anajj i Hanaśmietana witajcie :-)
MadziaSek myślałam, że na takie rzeczy mam jeszcze czas..także mnie zaskoczyłaś..

reklama
Sandrusia1995
Początkująca w BB
Co do rozstępów - w pierwszej ciąży miałam od 5 miesiąca na brzuchu , ale wszystko znikło i niczym nie smarowałam. Na biuście zostały mi .
A może testy owulacyjne ? używała któraś z Was ?
A może testy owulacyjne ? używała któraś z Was ?