tweety1985
Fanka BB :)
9 dni 
dziewczyny z jakich roczników i miast jesteście ? ja 1985 i Kraków
dziewczyny z jakich roczników i miast jesteście ? ja 1985 i Kraków
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Byłam na wizycie. Wg usg 6t0d ale zarodek malutki tylko 3 mm. Bardzo się martwie :-(
nie przejmuj się ja byłam na wizycie 10go i był 5ty tydz. i miał zarodek 4mm, bedzie dobrzeA u was na pietwszej wizycie ile mm mial zarodek i ktory to byl tc ?
Ja jestem jeszcze przed pierwszą wizytą. A będzie to jakiś 7-8tc wg. kalkulatora, a od zapłodnienia jakiś 5-6.
Też nie mogę się już doczekać, a jeszcze trochę muszę...
Od kiedy i czy w ogóle zaczęłyście brać kwas foliowy?
Hej. Jestem Sandra. Mam 19 lat i jestem już mamą Synka Natana który na świat przyszedł 05.10.2012 poprzez Cc. Staramy się od 4 miesięcy o rodzeństwo dla Niego. Zrobiłam wczoraj test ciążowy , wyszedł " pozytywny " ale drugiej kreski jest tylko cień . Czy któraś może tak miała?
Chciałabym do Was dołączyć, termin porodu z kalkulatora wychodzi na 23.02.2015 także z miłą chcęcia dołączę do Was. Jutro dla pewności powtórzę test .
GRATULACJĘ WSZYSTKIM PRZYSZŁYM MAMĄ![]()
witaj, jest sporo mamusiek z dzieciczkami małymi, moja już prawie 6 lat no ale pomoc będziehej dziewczyny!!!!!!
Ale mnie uradowałyście !! Ja jestem po 3 testach pozytywnych i dziś idę na kontrolę do lekarza
Uradowałyście mnie bo mam 12 miesięcznego synka i ogromnie się boję jak to będzie z takimi dwoma maluszkami a tu widzę , że jest nas więcej!!!![]()