reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Miesiączkę powinnam dostać 13 czerwca. Dostałam 3 czerwca lekkiego plamienia jednorazowego , na początku myślałam że to @. ale trwało tylko godzinę i cisza . A dziś dostałam @ a wczoraj jakby test pozytywny . I teraz nie wiem co myśleć :(

Sandrusia jeśli jrstes w ciazy to powinnas isc do gin. Bo skoro plamisz/krwawisz to napewno dałby ci leki przeciwporonne. A jak bedziesz czekac to moze byc za pozno. Beta hcg rozwiałaby wątpliwości.

Byłam na wizycie. Wg usg 6t0d ale zarodek malutki tylko 3 mm. Bardzo się martwie :-(

A u was na pietwszej wizycie ile mm mial zarodek i ktory to byl tc ?
nie przejmuj się ja byłam na wizycie 10go i był 5ty tydz. i miał zarodek 4mm, bedzie dobrze :)

Ja jestem jeszcze przed pierwszą wizytą. A będzie to jakiś 7-8tc wg. kalkulatora, a od zapłodnienia jakiś 5-6.
Też nie mogę się już doczekać, a jeszcze trochę muszę...

Od kiedy i czy w ogóle zaczęłyście brać kwas foliowy?

ja biorę kwas foliowy od momentu jak zobaczyłam 2 kreseczki na teście

Hej. Jestem Sandra. Mam 19 lat i jestem już mamą Synka Natana który na świat przyszedł 05.10.2012 poprzez Cc. Staramy się od 4 miesięcy o rodzeństwo dla Niego. Zrobiłam wczoraj test ciążowy , wyszedł " pozytywny " ale drugiej kreski jest tylko cień . Czy któraś może tak miała?
Chciałabym do Was dołączyć, termin porodu z kalkulatora wychodzi na 23.02.2015 także z miłą chcęcia dołączę do Was. Jutro dla pewności powtórzę test .
GRATULACJĘ WSZYSTKIM PRZYSZŁYM MAMĄ :)

witaj, powtórz test
hej dziewczyny!!!!!!

Ale mnie uradowałyście !! Ja jestem po 3 testach pozytywnych i dziś idę na kontrolę do lekarza :)

Uradowałyście mnie bo mam 12 miesięcznego synka i ogromnie się boję jak to będzie z takimi dwoma maluszkami a tu widzę , że jest nas więcej!!! :):):):)
witaj, jest sporo mamusiek z dzieciczkami małymi, moja już prawie 6 lat no ale pomoc będzie ;)

Ja 1986 i z Warszawy jestem :) To moja pierwsza ciąża i jestem zielona, wszystko dla mnie nowe.

Sandrusia, myślę, że najlepszy w tym przypadku będzie lekarz. Podobno w pierwszych tygodniach często dochodzi do poronień. Ewentualnie zrób zaraz po @.

Też zaczęłam brać dopiero jak zobaczyłam dwie kreski, ale pocieszam się, że sporo kobiet dowiaduje się później.

reklama
Do góry