Angelstw nie jesteś sama ja też nigdzie nie wyjeżdżam
jakoś przeżyjemy
angelstw i
vanilijka dołacze do Was, ja również w tym roku nigdzie się nie wybieram
na razie tak się źle czuje, że już nawet przestałam myśleć o wakacjach... Dziś już czuje, że będzie ciężki dzień, te upały mnie dodatkowo dobijają :/
Miłego dnia ;-)
I ja dołączam do grupy niewyjazdowej
Mamy propozycję jechać do Otmuchowa ze znajomymi 15-17.08 ale nie wiem jak to będzie. Mamy sporo innych wydatków, ja muszę ciuchy ciążowe kupić a najbliżej w Rybniku, tylko, że ja nie mam zielonego pojęcia gdzie są jakieś sklepy z ciążówkami
Spróbuję w H&M lub C&A a jak tam nie znajdę, to "koniec języka za przewodnika"
dziewczyny moj m chce isc ze mna na wizyte u gin zastanawiam sie czy lekarz pozwoli mu wejsc poprosze gina zeby chociaz mogl wejsc i na usg popatrzyc mysicie ze nie bedzie mial nic przeciwko?
D był ze mną na wielu wizytach, gin sam się pytał czy z mężem jestem
Partner ma prawo być obecnym przy badaniu
I ja jestem jak najbardziej za! Na prenatalnym obowiązkowo D będzie ze mną
Podczas ciąży z Milą załapaliśmy się dopiero na połówkowe i pewni byliśmy, że będzie Kuba, a lekarz nagle Nam mówi: "Ale śliczna dziewczynka" ja omało nie zemdlałam na tej kozetce, a Dawid aż się zielony zrobił hahaha Nie zapomnę tego do końca życia
Wczoraj miałam cały dzień ból głowy, był do wytrzymania, więc tabsa nie brałam, jednak przy kąpaniu Małej taki ból mnie złapał, że oczu otworzyć nie mogłam! Po położeniu Mili poszłam pod prysznic, bo o kąpieli nie było mowy i położyłam się, wzięłam tabsa i robiłam lodowate okłady na głowę, męczyłam się 1,5h! Tragedia, dziś jest ok, więc zaraz spadamy na spacerek z koleżanką
Miłego dzionka! ;-)