reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Czesc dziewczynki u mnie samopoczucie odrobine sie polepsza. Juz tak nie mdli. Rano jutro ide na wyniki a we wtorek mam wizyte u gina. Mam z nim ustalić wizytę na prenatalne usg do 3 sierpnia najpozniej (do 14 tyg.). Najgorzej obawiam sie tych badan na czczo bo rano musze napic sie czegokolwiek i zjeść chociaz jogurt...takze trzymajcie kciuki.

reklama
elunia.r no to &&&&& żebyś jakoś przez te badania przebrnęła!!!

Ja właśnie dziś się umówiłam na prenatalne USG na 4.08 także wyczekuję kolejnej wizyty :tak:

elunia.r no to &&&&& żebyś jakoś przez te badania przebrnęła!!!

Ja właśnie dziś się umówiłam na prenatalne USG na 4.08 także wyczekuję kolejnej wizyty :tak:

Dzieki za &&&& jakos przetrwam. Jestem ciekawa jak ktosiek urosl. Przypomnijcie mi w ktorym tyg. Bedziemy mogly plec dzidziaczkow poznawac?

elunia.r myślę że jakieś wstępne informacje na temat płci już na najbliższym genetycznym między 11-13 tygodniem ;-) ale to na pewno jeszcze do potwierdzenia w czasie ;-)

elunia myślę że sprzęt na którym ja będę miała robione USG jest duuuuuużo bardziej dokładny niż ten w gabinecie w którym prowadzę ciążę :-p ja uważam że pierwsze przypuszczenia co do płci mogą paść na tych genetycznych, oczywiście do potwierdzenia albo na połówkowym, albo na jakichś wcześniejszych USG :tak: no ale dużo zależy od lekarza, sprzętu no i rozwoju dzidzi ;-)

Chlopca szybciej wypatrza ;-) ale watpie zeby w 12 tyg zobaczyl nawet na super sprzecie. Mi w 14 powiedział ze bedzie chlopak nawet fote jajek i sisiorka strzelil ;-) z dziewczynka trudniej ocenic.

Miejmy nadzieję, że już nie długo poznamy płeć naszych pociech :) dopiero niedawno zaczynałyśmy, a tu już prawie pierwszy trymestr się kończy ;-)

A tak poza tym, to tak mi dzisiaj źle:dry: jestem taka głodna, a nic nie mogę zjeśc, nic mi nie smakuje. Z każdym dniem coraz bardziej mnie to męczy, czasami aż płakać mi się chce ;-)

Ciekawi mnie bo sprzet ma podobno super tam gdzie robi prenatalne w klinicr. Chodze do gina pryw. I Ige zobaczyl tzn okreslil plec ok 18 tyg. Wiec te prenata lne beds miedzy 12-14 tyg.jezeli bedzie chłopak to pewnie sisiora wypatrzy hehe. Corcia to chce siostre ja tak naprawde bez roznicy. Fajna by byla parka ale 2 corcie tez super. Do konca lata sie okaze ;)

reklama
Oj tez jestem ciekawa plci... moj maz cos przebakuje o 3 corkach :D...
Niektorzy wciaz sie decyduja na niespodzianke i dopiero przy porodzie poznaja plec-w tym moja szwagierka ktora ma prawie ten sam termin co ja. Dla mnie to by byla meczarnia taka niespodzianka! ona juz 2 dzieci tak wyczekala...
U mnie nudnosci nie utrzymuja sie juz caly dzien, wiec jest lepiej. Za to wczoraj poplakalam sie w mediamarkt przy ekspedientce, ktora prezentowala nam odkurzacze (!!!) mnie to juz nawet zaczyna bawic

Do góry