Czesc dziewczynki u mnie samopoczucie odrobine sie polepsza. Juz tak nie mdli. Rano jutro ide na wyniki a we wtorek mam wizyte u gina. Mam z nim ustalić wizytę na prenatalne usg do 3 sierpnia najpozniej (do 14 tyg.). Najgorzej obawiam sie tych badan na czczo bo rano musze napic sie czegokolwiek i zjeść chociaz jogurt...takze trzymajcie kciuki.
reklama
elunia.r no to &&&&& żebyś jakoś przez te badania przebrnęła!!!
Ja właśnie dziś się umówiłam na prenatalne USG na 4.08 także wyczekuję kolejnej wizyty
Dzieki za &&&& jakos przetrwam. Jestem ciekawa jak ktosiek urosl. Przypomnijcie mi w ktorym tyg. Bedziemy mogly plec dzidziaczkow poznawac?
elunia myślę że sprzęt na którym ja będę miała robione USG jest duuuuuużo bardziej dokładny niż ten w gabinecie w którym prowadzę ciążę ja uważam że pierwsze przypuszczenia co do płci mogą paść na tych genetycznych, oczywiście do potwierdzenia albo na połówkowym, albo na jakichś wcześniejszych USG no ale dużo zależy od lekarza, sprzętu no i rozwoju dzidzi ;-)
Anikaaaa
Fanka BB :)
Miejmy nadzieję, że już nie długo poznamy płeć naszych pociech dopiero niedawno zaczynałyśmy, a tu już prawie pierwszy trymestr się kończy ;-)
A tak poza tym, to tak mi dzisiaj źle jestem taka głodna, a nic nie mogę zjeśc, nic mi nie smakuje. Z każdym dniem coraz bardziej mnie to męczy, czasami aż płakać mi się chce ;-)
A tak poza tym, to tak mi dzisiaj źle jestem taka głodna, a nic nie mogę zjeśc, nic mi nie smakuje. Z każdym dniem coraz bardziej mnie to męczy, czasami aż płakać mi się chce ;-)
Ciekawi mnie bo sprzet ma podobno super tam gdzie robi prenatalne w klinicr. Chodze do gina pryw. I Ige zobaczyl tzn okreslil plec ok 18 tyg. Wiec te prenata lne beds miedzy 12-14 tyg.jezeli bedzie chłopak to pewnie sisiora wypatrzy hehe. Corcia to chce siostre ja tak naprawde bez roznicy. Fajna by byla parka ale 2 corcie tez super. Do konca lata sie okaze
reklama
Mokito
Fanka BB :)
Oj tez jestem ciekawa plci... moj maz cos przebakuje o 3 corkach ...
Niektorzy wciaz sie decyduja na niespodzianke i dopiero przy porodzie poznaja plec-w tym moja szwagierka ktora ma prawie ten sam termin co ja. Dla mnie to by byla meczarnia taka niespodzianka! ona juz 2 dzieci tak wyczekala...
U mnie nudnosci nie utrzymuja sie juz caly dzien, wiec jest lepiej. Za to wczoraj poplakalam sie w mediamarkt przy ekspedientce, ktora prezentowala nam odkurzacze (!!!) mnie to juz nawet zaczyna bawic
Niektorzy wciaz sie decyduja na niespodzianke i dopiero przy porodzie poznaja plec-w tym moja szwagierka ktora ma prawie ten sam termin co ja. Dla mnie to by byla meczarnia taka niespodzianka! ona juz 2 dzieci tak wyczekala...
U mnie nudnosci nie utrzymuja sie juz caly dzien, wiec jest lepiej. Za to wczoraj poplakalam sie w mediamarkt przy ekspedientce, ktora prezentowala nam odkurzacze (!!!) mnie to juz nawet zaczyna bawic