reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Wiecie co mnie najbardziej denerwuje, że jestem ciągle głodna i w takim tempie się rozrastam i nie chodzi mi tu o brzuszek ciążowy masakra :/ źle się czuję bo jeszcze latem tyle nie ważyłam i jak tu na plaże wyjść? Wy też tak macie czy tylko ja jestem takim pochłaniaczem jedzenia?

ja niestety też;/ staram się pilnować, ale głód odczuwam już godzinę po jedzeniu;/

reklama
.....
tys1a
&&&&&&&&&&&&&&&&&& za jutrzejsze genetyczne!!! Musi być dobrze!! Który tydzień u Ciebie? Ja w ciąży z Zuzią tez żyłam beztrosko z dnia na dzień...po tym co się stało cała drżę o Groszka...czekamy jutro na wieści z USG:tak:

.....

u mnie 12tc, wszystko z Dzidzią ok! nt 1,1 :) wszystkie inne parametry też ok, łożysko wysoko (jestem po cc i bałam się, że będzie na bliźnie), mierzy już ponad 5cm i dziś się mocno wiercił(a) :)

Elunia, Twoja córka nie wie co mówi. Nie ma to jak brat. Z siostrami są wiecznie kłotnie o kosmetyki, ubranka, facetów. Mam dwóch braci i się cieszę :)

Ja też nie chcę znać płci :) nie będzie to dla m ie męczarnia.

Hej. JA byłam we środę u lekarza i z fasolką wszystko dobrze, rośnie tak, że nawet o 2 dni jest do przodu:-D

Co chodzi o płeć to dla mnie jest to obojętne, bo już parkę mam:-D ale ja przeczuwam, że będzie córcia i moja mama też tak mówi. Z bliźniakami od samego początku przeczuwałam że po prawej jest syn a po lewej córcia i się pozniej sprawdziło. Ja dowiedziałam się płci synka coś koło 18tyg a córcia to cały czas ukrywała to co ma miedzy nogami:-D

Czesc dziewczyny ja juz po badaniach krwii jakos minęły klimatyzacja w poczekalni dzialala wiec nie bylo mi źle. Po badaniu sok w torebce czekal. A w domku obowiązkowo śniadanko. Teraz juz oki. Wyniki po 16. A wizyta we wtorek. Mujer ja tez mam 2 braci i zgadzam sie ze to lepsze rozwiązanie niż siostra ;)

reklama
Do góry