reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Witam sie
Mokito
Hej, fajnie Was czytac wieczorowa pora, zwlaszcza, ze juz mnie nie mdli hehe..
Milego wizytowania Angelstw!
...dzieci to chyba przychodza kiedy chca
Hej, fajnie Was czytac wieczorowa pora, zwlaszcza, ze juz mnie nie mdli hehe..
W 100% się z Tobą zgadzam. My staraliśmy się prawie rok. A gdy sobie odpuściłam ciąże, ponieważ zmodyfikowały mi sie plany życiowe, to nastepnego miesiaca ujrzałam już dwie kreski
Anikaaaa
Mokito jak ja Ci zazdroszczę tego, że mdłości przeszły u mnie nadal trzymają i nie chcą odejść....
Mokito
Hej te mdlosci do mnie niestety wciaz wracaja... wtedy bylo chwilowe polepszenie. Takze cierpie z Wami
Jak dobrze ze maz wstaje z corka, a ja moge sie jeszcze troche powylegiwac!
Jak dobrze ze maz wstaje z corka, a ja moge sie jeszcze troche powylegiwac!
Anikaaaa
Miejmy nadzieje, że razem z pierwszym trymestrem odejda te wszystkie dolegliwości;-)
To czekamy na relacje z usg.
U nas to było tak, że od razu zaszłam. Najpierw miałam problemy z nadżerką i mi ją lekarz usunął. Byłam potem na kontrole na której wyszło, że wszystko się ładnie zagoiło i zaczęliśmy się starać. Po jakiś 2 tygodniach miałam przeczucie, że coś tam w środku jest. Zrobiłam test i dwie kreski aż się zdziwiłam, że tak szybko.
Wczoraj widziałam pierwszą w tym roku tęczę, a nie padało nawet może to dobry znak
U nas to było tak, że od razu zaszłam. Najpierw miałam problemy z nadżerką i mi ją lekarz usunął. Byłam potem na kontrole na której wyszło, że wszystko się ładnie zagoiło i zaczęliśmy się starać. Po jakiś 2 tygodniach miałam przeczucie, że coś tam w środku jest. Zrobiłam test i dwie kreski aż się zdziwiłam, że tak szybko.
Wczoraj widziałam pierwszą w tym roku tęczę, a nie padało nawet może to dobry znak
reklama
u mnie dziś mdłości od samego rana ale to chyba bardziej też z nerwów niż z ciąży
w ogóle dziś źle spałam, ciepło bardzo było w nocy...
Mujer tęcza to dobry znak ;-) ja zobaczyłam tęczę dokładnie 4 dni po poronieniu, od razu pomyślałam że Zuzia daje mi znak może się to wydać dla kogoś banalne ale mi łatwiej żyć jak pewne zjawiska wiążę z moją córeczką
na 12 wizyta a w kranie wody brak no wodociągi sobie chyba jakieś żarty robią
w ogóle dziś źle spałam, ciepło bardzo było w nocy...
Mujer tęcza to dobry znak ;-) ja zobaczyłam tęczę dokładnie 4 dni po poronieniu, od razu pomyślałam że Zuzia daje mi znak może się to wydać dla kogoś banalne ale mi łatwiej żyć jak pewne zjawiska wiążę z moją córeczką
na 12 wizyta a w kranie wody brak no wodociągi sobie chyba jakieś żarty robią