reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
O odetkanym nosie nie słyszałam. A właśnie od wczoraj mam mniej opuchniety i łatwiej mi się oddycha :)

Vani ty to trafiasz na towarzystwo!
Ja po porodzie chce mieć sale jednoosobowa. Uprosilam męża i się zgodził :)

Kajuta, wyobraź sobie, że ja dzisiaj obudziłam się też ze spuchniętą prawą nogą :-(A śpię na lewym boku ...
W sumie cały dzień spędziłam chodząc lub siedząc z krótkim wypadem wieczornym do CH. Teraz leżę z wysoko uniesionymi stopami. Pierwszy raz mi tak w ciąży stopy i łydki spuchły...

Aisha to znaczy, ze juz niedaleko :D nawet nie wiedzialam, ze mozna na podstawie hormonow dopatrywac sie porodu :D
Opuchniete dziewczyny, zycze aby wszystko sie unormowalo :*

Aisha, fajnie, że możesz mieć jednoosobowy pokój. U mnie w szpitalu nie ma takiej opcji :-( Podobno kiedyś był (ekstra płatny) ale jak to w służbie zdrowia, redukują miejsca... Byleby wszystko poszło ok , żeby szybko wrócić do domu ...

U nas są trzy takie pokoje, z osobnymi łazienkami. Oczywiście płatne, 350zl za 5dob. Ale to moja jedyna zachcianka w ciąży wiec sobie odłożyłam kasę. Bo jak bym miała trafić na jakąś *******e albo babę do której wizyty są od 6 rano to bym chyba ocipiala tam.

U nas wizyty dopiero od 12 i do 20 chyba ze kapanie wyjdzie troche pozniej to jak tatus chce uczestniczyć to nie wywalaja :-) Nawet nie wiem czy sa jedynki ale pewnie nie. Wspolczuje towarzystwa ale coz zrobic... Vani odpusc sobie integracje z nią bo Cie zameczy ;-)

Mi po migrenie tez teraz nogi spuchly z tym ze nie objetosciowo a zrobiły sie zasinienia. :-( Moze malz mi rozmasuje i wroca do normy. Nie wiem czy to normalne ale mala ma juz chyba druga godzine czkawke :-o

Ewka u mnie od 11 do 19 i u nas na porodowce wogole nie kapia noworodkow :O dzis sie dowiedzialam co bardzo mnie zszokowalo :O daruje sobie ta pania... Dlugo ma czkawke widocznie cos dobrego jadlas i jej posmakowalo :-D

reklama
Vani u nas niby od 14 do 18 ale nikt tego nie przestrzega. I są ponoć nadgorliwi goście juz od 6 rano.
U nas tez się nie kapie dzieci chyba że są mocno brudne po porodzie. Ponoć to lepiej dla dzidzi.

Do góry