reklama
vanilijka
Zostanę mamą :)
Aisha u mnie podobnie jak u ciebie tez wszystko swoje musze miec spakowane dla meza tez trzeba spakowac
u mnie w szpitalu dla Taty do porodu wymagają jedynie zmiennego obuwia, i fartuszka który trzeba sobie u nich wykupić za 25zł...
no i wiadomo coś do przekąszenia czy picia.
Ja spakowana jestem w 2 torby. W jednej mam rzeczy dla siebie do porodu i po porodzie.
W drugiej są rzeczy dla Maluszka.
Na wyjście ciuszki dla Jaśka przygotowane będą w aucie w foteliku;-)
no i wiadomo coś do przekąszenia czy picia.
Ja spakowana jestem w 2 torby. W jednej mam rzeczy dla siebie do porodu i po porodzie.
W drugiej są rzeczy dla Maluszka.
Na wyjście ciuszki dla Jaśka przygotowane będą w aucie w foteliku;-)
Katska
Fanka BB :)
Kasia, a z piżamą to Ciebie nie wygonią?
jak to wygonią? żyjemy w 21 wieku ... mogą zalecać koszule ale nikt cie zmusić nie może...
ja zabieram 2 koszule ale jak poprzednim razem zamierzam się po obchodzie (bo oglądają brzuch i żeby nie gderali) na dzień przebierać w dresy lub spodnie od piżamy i koszulki rozpinane z przodu.....
nie znoszę koszul i nie mam zamiaru się męczyć;-)
poza tym wygodniej mi jak zadzieram nogi na łóżko i nie muszę się przejmować że mi coś widać przy ludziach co przychodzą do innych w odwiedziny....
ja zabieram 2 koszule ale jak poprzednim razem zamierzam się po obchodzie (bo oglądają brzuch i żeby nie gderali) na dzień przebierać w dresy lub spodnie od piżamy i koszulki rozpinane z przodu.....
nie znoszę koszul i nie mam zamiaru się męczyć;-)
poza tym wygodniej mi jak zadzieram nogi na łóżko i nie muszę się przejmować że mi coś widać przy ludziach co przychodzą do innych w odwiedziny....
Katska
Fanka BB :)
Dorex, też nie noszę koszul. Piszesz, że przebierałaś się po obchodzie. Hmm cenna wskazówka, bo wiem, że potrafią marudzić. Muszę szafę przekopać czy coś sensownego znajdę.
reklama