Katska
Fanka BB :)
Drago, a ja dalej z pytaniem o ten ból przy oddawaniu moczu u córki. Robiliście badania, posiew? Wiesz, kojarzę słowa mojej lekarki - wyszły mi bakterie w moczu pod koniec 1 trymestru. Nie miałam żadnych objawów, pomimo tego dostałam antybiotyk, żeby potancjalnie nie wywołały gorączki, co byłoby bardziej niebezpieczne w ciąży. Stąd dalej drążę temat, jak piszesz, że gorączka, a inne objawy raczej słabe.
o szczepionkach czytałam dzisiaj taki artykuł: Szczepić dzieci czy nie?
i bądź tu mądrym :/
W moim planie wpisałam m.in. możliwość korzystania z najwygodniejszej pozycji w 2 fazie porodu, ochronę krocza, naturalny poród łożyska, kontakt skóra do skóry, przecięcie pępowiny jak przestanie tętnić, brak szczepień w pierwszej dobie, i jeszcze kilka innych - ważnych, nie tylko dla mnie, ale szczególnie dla malucha. Darowałam sobie oglądanie czy dotykanie główki. Jakoś wolę tego nie widzieć.
o szczepionkach czytałam dzisiaj taki artykuł: Szczepić dzieci czy nie?
i bądź tu mądrym :/
W moim planie wpisałam m.in. możliwość korzystania z najwygodniejszej pozycji w 2 fazie porodu, ochronę krocza, naturalny poród łożyska, kontakt skóra do skóry, przecięcie pępowiny jak przestanie tętnić, brak szczepień w pierwszej dobie, i jeszcze kilka innych - ważnych, nie tylko dla mnie, ale szczególnie dla malucha. Darowałam sobie oglądanie czy dotykanie główki. Jakoś wolę tego nie widzieć.