reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Eh na facebooku widzialam jakis filmik i opiekunka zneca sie nad jakas dziewczynka, w sumie obejrzalam tylko kilka sekund bo nie dalam rady i teraz glupia pol dnia bede o tym myslec :/ nigdy opiekunki. Rozszarpalabym ta babe golymi rekami...

reklama
Ja dzisiaj poleguje w łóżku cały dzień. Tak zimno, że nosa się nie chce wychylac, poza tym rozdrażniona jakas jestem dzis :(

No ja też wyleguje się w łóżku , troszkę posprzątałam, pralki 4 puściłam i teraz leże żeby nie było że się nie oszczędzam , chociaż trochę jestem zmęczona tym całym pobytem w szpitalu , i korzystając z okazji ze m w pracy to się wyciszam :)

Kanapowa sobota również u mnie. Odpuścilam sobie wszystko żeby twardnie brzucha ustalo. Chodz po nospie głowa mnie pobolewa. Eh... Zawsze coś

Hej a u mnie od poniedzialku remont sie szykuje nie duzy ale odswierzenie scian i polozenie tapety w sypialni chcemy ja podstosowac dla dziecka zrobic tez mily koncik na lozeczko itp.

O Vani, to super się zapowiada, szykowanie kacika dla dziecka to czysta przyjemność :) mi się humor trochę poprawił bo odkupilam fotelik maxicosi cabrio za całe 60 zł :)

reklama
Ech, ja też nie śpię od kilku godzin. Anika, mocno Cię przytulam, może to ta otaczającą nas aura tak działa bo i ja od kilku dni chodzę przybita.

Robie sobie zbozowke i będę wcinac ciasteczka korzenne :) ciastka dobre na wszystko :)

Do góry