reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Mnie malz też często wkurza a ja jeszcze charakterek mam to oczywiście podkrecam. Juto też pracuje a dzisiaj niby wrócił wcześniej bo na 17 ale zasiadł przed tv i kibicuje więc żadnego pożytku. A nie - wypakowal zmywarke więc już się nie będę czepiac :-pA i na lodówce ostatnio robię mu listę co jest do zrobienia w domu z tych "męskich" zajęć. Normalnie większość bym sama zrobiła ale mi kiedyś powiedział że go denerwuje jak go wyreczam więc przestalam i lista coraz dluzsza... chyba muszę daty odpisywać żeby wiedział czy coś się nie przedawnilo:-D

Monia współczuję stania w korkach. Ja też dzisiaj po krk samochodem ale o dziwo praktycznie tylko światła mnie przytrzymywaly. Wsiadam do samochodu już trochę niezdarnie ale wolę to niż komunikację miejska.

reklama
Kasia a jakie te wina od meża dostałaś tzn wytrawne czy jakie ? i dobre?? :-):-)

Dzieki Mujer za linka jakoś zawsze natykam się w sklepach na czerwone wytrawne:) i chyba sobie kupie butelkę na spróbowanie

Hej, dlugo mnie nie bylo, bo chorowalam z Mila, sprobuje was doczytac :)
Powiedzcie mi, slyszalyscie o dziewczynach, co rodza 28-29tc, na fejsie pelno dziewczyn o tym pisze. Jestem przerazona!!! Brzuch mi sie okropnie obnizyl, boli podbrzusze, krzyz, ciezko mi okropnie, ledwo co daje rade i jeszcze te przedwczesne porody...
U Nas dziewczyna 18letnia urodzila w 6mscu ciazy! Nie wiedziala nawet,ze jest w ciazy! Ciagle imprezy, jaranie, chlanie, cpanie i nagle ja zabrali na porodowke! Dziecko walczy o zycie, jestem przerazona!

maagsiaa na belly dziewczyna - gudniówka 2014 urodziła synka w skończonym 24 tygodniu!! Mały z wagą ok. 600gram!!
Skończył już 2 miesiące. Waży na tę chwilę ok. 1,5kg tak dzielnie walczy o życie!! Fakt faktem że cały czas w szpitalu i ma problemy z oddychaniem, ale daje radę. Wczoraj czy przed wczoraj miał zabieg laserowy na oczka bo u wcześniaczków zazwyczaj występują problemy z oczkami...współczuję jego rodzicom i równocześnie podziwiam za siłę jaką w sobie mają. Mama Małego codziennie odciąga mleko z piersi, żeby dać Małemu co najcenniejsze....

Ja też się boję wcześniejszego porodu...bo to zawsze niesie za sobą ryzyko. Ale bądźmy dobrej myśli!!
Jeśli czujesz się niepewnie może warto wcześniej odwiedzić lekarza albo IP? Sprawdź czy wszystko jest ok. Kiedy masz wizytę? Lepiej dmuchać na zimne!

A jak słyszę o dziewczynach które w 6 miesiącu nie wiedzą że są w ciąży, chleją, palą i ćpają - tak jak piszesz - to się po prostu chora robię...niedobrze mi!! I gdzie ta sprawiedliwość ja się pytam?!?!?!?! Młodzi ludzie chcą mieć dzieci a Bóg im je zabiera, tak brutalnie...a taka nawet nie wie co się z nią dzieje i rodzi i jest...ehh...przykre.

reklama
witajcie z rana w ten mglisty poranek.

Ją to wolę już nie czytać o wczesniaczkach bo mi się na płacz zbiera. W nocy zajrzalam na bloga na bb gdzie mama straciła synka po 3 mies. przez śmierć lozeczkowa. To takie niesprawiedliwe :-(

Nie mam weny dzisiaj ani na sprzątanie ani gotowanie. Wrzuce nóżki i frytki do piekarnia i niech się samo zrobi... a bałagan tylko ogarne bez wchodzenia w szczegóły :-)

Do góry