reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Koniania ją już nie wiem co to jest ale lekarka zasugerowała odstawienie elofenu i jest wyrazna poprawa. Musiał się jednak uczulic :szok: zostały tylko większe krostki. Współczuję przejść z takim malutkim synkiem :-(

Ale piękna pogoda a my w domu siedzimy bo boję się jeszcze wyjść choćby do ogródka.

Ale ten czas leci - jeszcze nie tak dawno wczytywalam się z niedowierzaniem w wynik bety a tu już blizej niż dalej :-D:-)

reklama
cześć dziewczyny:)
ja po wczorajszym dniu dziś tylko odpoczywam, palcem nie wierzgam, i zajadam jabłka, wszystkim spokojnej niedzieli, zdróka dla dzieciaczków i mam:-D

Made kciuki trzymam za wizytę, na pewno będzie dobrze, ale daj znać po :)
Mnie mąż obudził do pracy się szykując i już nie mogę zasnąć bo jestem głodna :)

Made kciuki też ode mnie &&& :) zajmij się czymś do 15 to czas szybciej zleci:tak:

Witajcie z rana!
Ale mnie lobuziara skopala w nocy! No po prostu dyskotekę robiła! No i trochę niewyspania jestem ale już po pierwszym sniadanku :-) za godzinę pewnie drugie :-D miłego dnia!

Witajcie,
My wyjątkowo szybko dziś na nogach...
Dziś muszę się umówić.na usg 3d, pewnie na.przyszły tydZień.
Made trzymam kciuki za wizytę, będzie dobrze...
Ją do mojego doktorka 20 listopada i jadę razem z synkiem bo on ma wizytę u swojego doktorka kontrolna więc to dopiero będzie podwójny stres...
Ani84 ją czekam aż mój mąż w końcu przyniesie świeży chlebek a on się ociaga
Ewa ta bostonka u nas nie była taka najgorsza :) a moj synio brzuszkowy zdecydowanie jest spiochem i szaleje o 22 ;)

Hej dziewczyny. Made kciuki zacisniete.
Ja juz dzisiaj odwiedzilam Lidla o 8. Chcialam kupic Pawelkowi spodnie narciarskie, o 8.10 znalazlam jedna pare chlopiecych. Tak to wszystkie w rozmiarze 86/92 , duzych bylo malo albo byly dla dziewczynek.
No ale wazne ze kupilam :) za cale 39zl.

Dzisiaj leni****emy, wlasnie corke nakarmilam kremem kokosowym, chyba smakuje hehe bo jest dyskoteka :)

witajcie :-)
made trzymamy mocno kciukasy;-)
monikamarcina gratki wyrwania spodni, wczoraj reklama w tv, a dziś jedna para, daliby więcej;-)

U nas cisza brzuszkowa, wczoraj słabo kopała Ala, a dziś też słabo i tylko nad ranem:-(, wczoraj bolał mnie brzuch na całej szerokości, ale tak zaraz pod biustem, czy to jest to napinanie, nie mam pojęcia, miałam takie intensywne 3 dni może się przeforsowałam, no cóż czekam na mocniejsze kopniaki zaraz wsiorbię czekoladę?

Made 3mamy kciuki, daj znać po wizycie jak było.
Monikamarcina - mnie to właśnie w lidlu wkurza, że jak jest coś fajnego to rzucą 2-3sztuki i tyle. Ci co przychodzą po południu to już nic nie są w stanie kupić. Ale dobrze, że się udało!
Kasia2015 ważne że czujesz w ogóle ruchy, pewnie dziecko zmieniło pozycję, bo mamuśka szalała przez 3 dni!:) U mnie słodycze nie działają, ale jak trochę potańczę to od razu robi się aktywniejszy bobas.
Kompletnie dziś mi się nie chce, w nocy się nie wyspałam, bo męczyła mnie zgaga gigant:( nic nie pomogło. Teraz już lepiej, więc może utnę sobie drzemkę:)

reklama
czesc Dziewczyny,

witamy sie z Grzmotosławem po szalonym wyjazdowym weekendzie.. nie wiem jak orzetrwam listopadowe wycieczki, bo Syn sie bardzo buntuje i zdecydowanie jazda autem mu nie słuzy.

jestem strasznie markotna i zasmarkana z totalnym brakiem weny na cokolwiek...

dlatego przesyłam tulaki dla brzucho-stworków i miłego dnia

:)

Do góry