reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

reklama
Dziewczyny jak nie ma w lumpkach to poszukajcie na allegro, dużo mamusiek sprzedaje używane fajne kurtki, sama kupiłam.
A tak w ogóle dzień dobry!
U nas w nocy przymrozki były i w ogóle bardzo zimno jest. Choć nieśmiało słoneczko wychyla się za chmur;)
a sąsiedzi wymieniają dziś wszystkie okna:/ brr

Hej dziewczyny. Wracamy wlasnie z centrum handlowego, moj M mial dzisiaj zryw i sluchajcie kupil mi kurtke ciazowa. Mimo ze zapieralam sie rekami i nogami ze nie chce, bo za droga... to sie uparl i juz. No i 200 poszloo... do tego buty za 250 zl sniegowce.. jestem w szoku, sobie kupil tez dresy.. ni bank chyba dzisiaj okradl.
A teraz uwaga.. miarka sie przebrala.. jade po antybiotyk.. mam dosc, to nie jest normalne, kaszle coraz bardziej :( do takiego stopnia ze posikuje w gacie i boli mnie w mostku i brzuch...

monia gratki mężowatego zrywu :-D przynajmniej masz nowe potrzebne teraz wdzianka ;-)

a za ten kaszel to powinnaś dostać od nas wszystkich kopa w 4 litery!!!! cholera jasna, kiedy ci mówiłam żebyś brała ten antybiotyk?! pamiętaj że masz w brzuszku nowe życie...a długotrwały męczący kaszel może wywołać skurcze... :eek:

niestety monia zgadzam się w 100% z angelstw, poprzymierzaj kurtkę, porzymierzaj buty i marsz po antybiotyk i do tego jeszcze się tak zimno zrobiło nie ma żartów, może ja też dziś jakąś awanturkę zrobię monia może to jest jakiś sposób;-)

Monia chyba chciał odkupić winny za te nerwy co pisałaś ze macie ciche dni

mi do poniedziałku maja czas rozpatrzyć reklamacje za spodnie a ze nie minęło 6 mc od zakupu to i tak mi ja uznają , bo już raz tak miałam to powiedziałam ze nie chce wymiany spodni a kasę wiec dostane 300 i lecę do happy mum i coś sobie kupie , bo kurcze jak byłam ostatnio w h&m to zwątpiłam bo spodnie rozmiary 36 a bluzki czy sweterki dość ze ciemne kolory to jeszcze wyglądają jak worki na kartofle. bynajmniej u mnie tak wygląda dział ciążowy,

Jestem w szpitalu z corka. Po poludnia zaczela swiszczaca oddychac wiec gdy maz wrocil z pracy pojechalismy i... zapalenie pluc. Wiadomo juz ze to niebakteryjne, wiec wirus, a lekarka mowi, ze to dla niej brzmi alergicznie. Mimo ze nie dostanie antybiotykubtak czy siak ma w raczce wenflon a do stopy podczepiony pulsoksymetr. Ile ona dzis sie tu w tym szpitalu naplakala. Samo badanie buzi, uszu, osluchiwanie... musielismy ja trzymac bo tak sie wyrywala a przy badaniu uszu to nie obylo sie bez pomocy pielegniarki, ktora ja na dobre unieruchomila. Jestem w oplakanym stanie, doslownie. Mala przed chwila nareszcie zasnela, a maz pojechal do domu po rzeczy dla nas. Nienawidze bycia w szpitalu, to wszystko przywoluje do mnie wspomnienia z przecodzonego 2 razy zapalenia piersi, a i napedza stracha przed kolejnym dzieckiem... najchetniej bym stad uciekla. :(

reklama
Mokito współczuje ogromnie :( szkoda mi Twojej małej, mam nadzieję że szybko Wam pomogą i Was wypuszcza.

Przesyłam cieplutkie uściski i trzymajcie się

Do góry