reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Czesc :) my sie ze starsza cora hartujemy, 1,5godzinny spacerek za nami a teraz kakao (juz bez cukru ani soli ;)) ale z cynamonem i chilli, super rozgrzewa. Udanego weekendu

reklama
Hej. Fajnie u nas dzisiaj cholernie wieje, mlody pokechal do ojca w kaloszach bo kozaki okazaly za male, a mnie kiepsko ida poszukiwania nowych butow dla niego. Chcialabym zeby byly cieple i miekkie, a kozaki w ccc czy deichmanie twarde ze kotlety mozna nimi tluc.

Czesc Dziewczyny, ale dzisiaj pospalam! Na koncercie wczoraj bylo slabo i zdecydowanie za głośno. Mała straszliwie kopala a ja miałam ogromne wyrzuty sumienia, że ja zabralam w takie miejsce :( po powrocie do domu jeszcze troszke pokopala i poszła spać, mam nadzieje, że matce wybaczy!!!

witam w ten zimny sobotni dzień:tak:
dominikasw
tak jest dokładnie jak na załączonym obrazku, ja dziś o 24, 1, 2.15, 3, 4.25, 5.28 i tak dalej no naprawdę, małż stwierdził, że za dużo piję, ale co mogę zrobić jak pic się chce;-)
Mokito narobiłaś mi smaka na takie pyszne kakao;-)
monikamarcina szukaj kozaków dla Synka, bo to już chyba zbyt ciepło nie będzie, udanych poszukiwań;-)
made nie miej wyrzutów sumienia, po prostu wyrabiasz Basi gust muzyczny i wiesz czego słuchać nie będzie, ja też wolę teraz jak jest ciszej, czy to telewizja, czy muzyka:-)

monia z tego co piszesz może jeszcze będzie w miarę, ale jak co roku przed 1 listopada musi przyjść przymrozek żeby wszystkie liście opadły taka szara rzeczywistość:-(

Ja wczoraj byłam na warsztatach mamo to ja i mogę Wam polecić, fajnie spędzony czas no i trochę gratisów dostałyśmy ;-) wiem że jeszcze w kilku miastach będą więc warto sprawdzić na stronie

Monika oby to byla prawda! Ja dzisiaj mam dość, wieje tak lodowatym wiatrem, ze do sklepu przejsc nie moglam. Nie dopinam sie w kurtke zimowa i nie stać mnie obecnie by kupic jakas (w lumpku nie znalazlam jeszcze nic :() no i zamarzam. Chyba do lutego z domu nie wyjde..m

Dziewczyny miłego dnia Wam życzę a poczytam wieczorem te zaległe 3 dni bo chciałam w nocy jak nie mogłam spać ale forum nie działało mi :no: lecę na zakupy!

reklama
made może rozejrzyj się za grubym szalem albo ponczem w lumpku żeby na brzuszku ułożyć, to nawet jak nie zapniesz to Cię ochroni, ja też jak szukałam w lumpkach to nie było kurtek cholera

Do góry