reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Luty 2015

Czesc :) my sie ze starsza cora hartujemy, 1,5godzinny spacerek za nami a teraz kakao (juz bez cukru ani soli ;)) ale z cynamonem i chilli, super rozgrzewa. Udanego weekendu

reklama
Hej. Fajnie u nas dzisiaj cholernie wieje, mlody pokechal do ojca w kaloszach bo kozaki okazaly za male, a mnie kiepsko ida poszukiwania nowych butow dla niego. Chcialabym zeby byly cieple i miekkie, a kozaki w ccc czy deichmanie twarde ze kotlety mozna nimi tluc.

Czesc Dziewczyny, ale dzisiaj pospalam! Na koncercie wczoraj bylo slabo i zdecydowanie za głośno. Mała straszliwie kopala a ja miałam ogromne wyrzuty sumienia, że ja zabralam w takie miejsce :( po powrocie do domu jeszcze troszke pokopala i poszła spać, mam nadzieje, że matce wybaczy!!!

witam w ten zimny sobotni dzień:tak:
dominikasw
tak jest dokładnie jak na załączonym obrazku, ja dziś o 24, 1, 2.15, 3, 4.25, 5.28 i tak dalej no naprawdę, małż stwierdził, że za dużo piję, ale co mogę zrobić jak pic się chce;-)
Mokito narobiłaś mi smaka na takie pyszne kakao;-)
monikamarcina szukaj kozaków dla Synka, bo to już chyba zbyt ciepło nie będzie, udanych poszukiwań;-)
made nie miej wyrzutów sumienia, po prostu wyrabiasz Basi gust muzyczny i wiesz czego słuchać nie będzie, ja też wolę teraz jak jest ciszej, czy to telewizja, czy muzyka:-)

monia z tego co piszesz może jeszcze będzie w miarę, ale jak co roku przed 1 listopada musi przyjść przymrozek żeby wszystkie liście opadły taka szara rzeczywistość:-(

Ja wczoraj byłam na warsztatach mamo to ja i mogę Wam polecić, fajnie spędzony czas no i trochę gratisów dostałyśmy ;-) wiem że jeszcze w kilku miastach będą więc warto sprawdzić na stronie

Monika oby to byla prawda! Ja dzisiaj mam dość, wieje tak lodowatym wiatrem, ze do sklepu przejsc nie moglam. Nie dopinam sie w kurtke zimowa i nie stać mnie obecnie by kupic jakas (w lumpku nie znalazlam jeszcze nic :() no i zamarzam. Chyba do lutego z domu nie wyjde..m

Dziewczyny miłego dnia Wam życzę a poczytam wieczorem te zaległe 3 dni bo chciałam w nocy jak nie mogłam spać ale forum nie działało mi :no: lecę na zakupy!

reklama
made może rozejrzyj się za grubym szalem albo ponczem w lumpku żeby na brzuszku ułożyć, to nawet jak nie zapniesz to Cię ochroni, ja też jak szukałam w lumpkach to nie było kurtek cholera

Do góry