reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Pewnie przy pierwszym kluciu zrobia reszte. Ja jutro jade na badania.
Wlasnie zjadla kinderki i jestem mega zadowolona, mala chyba tez :) zaraz bede miala obiad i potem kurs do M z obiadem i po synka do przedszkola. Dzien jak codzien :)

reklama
made jasne że tak ;-)
tak jak pisze monia z krwi z pierwszego kłucia na czczo :-)
po prostu troszkę więcej krwi ci upuszczą, a przynajmniej nie trzeba będzie kolejny raz kłuć w inny dzień;-)

Hejo!! no i wreszcie moja Dzidzia się ujawniła!! :-) na 99% będzie chłopak:-)!!! teraz jeszcze zostało zdecydować się na imię, choć wydaje mi się, że to już postanowione, a mianowicie chyba będzie Miłosz, jak nie zmienimy zdania :-)

od jakiegośczasu zaczyna pobolewać mnie spojenie łonowe, czasami jakby promieniowało do pachwin aż..normalnie mam problem, żeby stanąć na jednej nodze i założyć but, albo skarpetkę..wchodzenie po schodach też nie należy do najrzyjemniejszych..mam nadzieję, że to takie przejściowe, bo jak będzie się nasilać to masakra od teraz do końca ciąży to za jakiś czas nie będę mogła chodzić normalnie:szok:

made dokładnie wszystko za pierwszym pobraniem Ci zrobią
ingegjerd dziś pytałam o to samo gina i jego zdaniem już ciąża jest na tyle duża, że uciska na jelita i stąd kłucia, czy pobolewania odczuwalne przy spojeniu, Miłosz mnie się bardzo podoba:tak:

Dzięki Dziewczynki!
Mi właśnie też gin mówił, że w przyszłym roku mają od tego odejść, ale jeśli pobranie jest niemożliwe...przecież się nie zakorkuję no.:no:

monikamarcina - mam nadzieję, że Twojemu Synalkowi zdrówko wreszcie dopiszę :tak: Wiem, że teraz w Apteka-Pharma jest promocja - 15 zł ( normalnie ok 25 ), ale musiałabyś się zorientować czy to taka zwykła promocja czy z tą kartą LIfeStyle czy co.... - ja chyba pójdę kupię tez jedno na zapas:)

ingegjerd- GRATULACJE!!!:-)

Właśnie z M przywieźliśmy mebelki do przedpokoju i od 18 zaczynamy składanie:) Wreszcie ....:tak:

Dziewczyny, ale sie wkurzylam! No po prostu szok, dawno az tak mnie nie nosilo! Od dwóch tygodni mieszkamy na nowym mieszkaniu, moj P. pracuje na nocki wiec praktycznie wszystkie spędzam sama, a tu przychodzi mi sasiad z dołu i wykloca się, że halasuje, stukam i szuram cale wieczory!!! Zachowuje sie bardzo cicho, wiec nie mam pojęcia o co mu chodzi! Na nic tlumaczenia się zdaja. Coś czuje, ze mieszkac nam się tu bedzie baaaaaardzo przyjemnie. Szczegolnie jak urodzi się dziecko...

reklama
made, następnym razem nie tłumacz się, bo jak widać nic to nie daje, tylko powiedz, że cisza nocna jest od 22, a jak mu tak wszystko dookoła przeszkadza to niech zamieszka w jakimś domku jednorodzinnym na odludziu najlepiej...

Do góry