reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Ladyli ja miałam w tym samym dniu, rano robiłam, po 14 były wyniki, ale to zależy od przychodni, bo nie wszystkie mam tego samego dnia, zadzwoń;-), ale jak zrobisz w przyszłym tygodniu to będzie dobrze, bo potem wszystkich św i td., chyba, że nie jesteś jeszcze w 24 kw

reklama
Ja glukozę jutro robię i pewnie wyniki będę miała jeszcze tez jutro wieczorem. Myslę, że będzie ok.
BYłam dziś na chwilkę w pracy zawieźć zwolnienie i oczywiście mój brzuszek został obmacany na maxa:-D
Potem uderzyłam do Supher-Pharm - na promocje... bo na wybrane produkty z karta klienta było 50% RABATU i tak kupiłam bratu kosmetyka na sobotnie urodziny, cioci prezent na zbliżające się imieniny i sobie kremiki nawilżające bo strasznie mi się na twarzy skóra suszy.

monikamarcina - ja Julce po każdym basenie przez 3 dni podaję BIO ARON, tak samo jak jest w żłobku jakiś wirus albo infekcja to przez kolejny tydzień podaję BIo ARON i naprawdę rzadko mi choruje. To co ostatno ją przetrzymałam z powodu kaszlu i kataru to był pierwszy raz od prawie roku.

Ladyli ja miałam w tym samym dniu, rano robiłam, po 14 były wyniki, ale to zależy od przychodni, bo nie wszystkie mam tego samego dnia, zadzwoń;-), ale jak zrobisz w przyszłym tygodniu to będzie dobrze, bo potem wszystkich św i td., chyba, że nie jesteś jeszcze w 24 kw

Kasia z tego co wiem to badanie robi się do 26 a nawet 27 tyg , ja teraz kończę 23 tydz i mam zamiar isc w przyszłym tyg na to badanie .

Witam serdecznie, właśnie czekam na drugie pobranie krwi. Szczerze samo wypić tej glukozy to nie problem. Myślałam że lepiej to zniose, cały czas mnie mdli i musze uważać żeby nie zwymiotowac, bo powtorka z rozrywki nie wchodzi w grę. Oby do 9;40 czas szybko minol, trzymajcie kciuki.

Witajcie :)
LADYLI dlatego gin kazał Ci jak najpóźniej, bo tam są ramy od 24 kw do 28 kw także spokojnie;-)
Anianka, Cichac powodzenia życzę, bez wymiotów proszę, co by powtórki nie było;-)

Udało się :-) jestem happy bo było ciężko. kobieta przede mną nie dała rady wiec tym bardziej się ciesze. Teraz szybko do domu zjeść śniadanko i odpocząć bo czuję się strasznie zmęczona.

reklama
Cześć, super że dałaś radę Cichac18. W sumie ja też na samo badanie nie narzekam, gorzej było później, bo cały dzień byłam śpiąca i jakaś taka zdechła. Dziś popołudniu odbieram wyniki, zobaczymy co będzie. Trochę się denerwuje.
Za to o 16:45 mam pierwsze zajęcia szkoły rodzenia:p Niestety idę sama, bo mąż ma kupę roboty i nie da dziś rady:(

Do góry