Ja polecam świeży imbir na wszelkoe przeziebienia, ostatnio przy przeziębieniu pilam codziennie na wieczor z goraca woda, miodem i cytryna, suoer rozgrzewalo z kolei na bol gardla to tez naturalny sposob woda z solą (lub trochę mnoej naturalny - woda utleniona) i plukac kilka razy dziennie. Szczególnie ta płukanka z woda utleniona pomagala mi przy anginach, a do stycznia gdy wycielam migdały mialam srednio jedna na dwa miesiace :/
reklama
monikamarcina
Fanka BB :)
Liwia czy Agata?
Liwia czy Agata?
Dla mnie Liwia;-) Sama zastanawiałam się nad tym imieniem, ale u mnie niestety M jest strasznie wybredny i problem nadal jest ;-)
monikamarcina
Hmmm... dla mnie tez, ale chyba ustapie
Kasia2015
dla mnie też Liwia :-)Liwia czy Agata?
Mam do czynienia i z jedną i drugą! Znałam jedną Liwię i w wieku 13 lat rodzice zmienili jej imię na Monika bo dziewczynka narzekała, że ludzie mylą z Oliwią albo Lidią Moja siostra z kolei ma na imię Agata i nienawidzi tego imienia, mi się dobrze kojarzy bo to jednak siostra ;-) ale jednak Liwia mi się podoba bardziej, rzadkie dość
Monika to przejrze dzisiaj mój stosik i zaloze osobny wątek jak jeszcze nie ma ;-)Ewcia ja jednak chcialabym sprobowac. Z ktorych bylas najbardziej zadowolona?
Ja mysle nad pieluchoeaniem mieszanym. W domu wielo a na wyjscie jednorazowe.
monikamarcina
Ewcia chetnie. Ja mysle o zakupie chinek. Nie chce inwesyowac kilkuset zlotych.
LADYLI
Ale miałam wczoraj ciężki dzień przez to przezieienie, co chwila gorączka , kaszel taki ze płuca chciało mi wyrwać , z mężem na migi się praktycznie porozumiewałam bo straciłam głos a o 22 to już hardkor był gorączka 38 , nie miałam siły na nic , nawet żeby wstać siku , mąż się wystraszył zresztą ja tez bo gorączka jest niezdrowa dla ciężarnych wiec przyniósł mi apap i robił mi okłady na czoło i zeszło w końcu do 37 i o 1 w nocy zasnęłam ale i tak co godz pobudka żeby nos opróżnić , siku wstać bo dużo piłam przez ta gorączkę, teraz jest ciut lepiej bo mam temp 36,9 , odzyskałam trochę głosu ale szkoda mi dziecka bo od wczoraj mało się oddzywa , staram się być dzielna dla niej ale jak miałam ta gorączkę 38 to się poryczałam z tej bezsilności, mąż robi mi świeży syrop z cebuli ale i tak nie obejdzie się zaraz bez apteki.
to się pożaliłam , dzięki za wysłuchanie
to się pożaliłam , dzięki za wysłuchanie
reklama
monikamarcina
Zdrowia Lady