reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Ja to znowu padam szybko, koło 21:00, ale to ze zmęczenia. Kiedyś mogłam usypiać kilka godzin i nic i nic, masakra. Teraz nie wiem co to bezsennośc. Tylko wstaję po 5:00, bo muszę, więc nawet w weekend już nie mogę długo spać, tak się organizm przyzwyczaił. A kiedyś mogłam nawet o 10:00 wstać, ogólnie śpioch ze mnie był. Wszystko się w tej ciąży zmieniło haha. I codziennie przynajmniej raz muszę w nocy wstać do wc, ale od razu potem padam, także nawet tego nie odczuwam.

reklama
Piszę w oddzielnych postach, żeby się jeszcze bardziej nie zlewało. Gratuluję dziewczynek :) Sama mam jakieś dziwne przeczucie, że siedzi we mnie dziewczynka, nawet tak o niej myślę, dziwne. Ale mama mówi, że brzuch mi rośnie na chłopaka. Zobaczymy.

Piszę w oddzielnych postach, żeby się jeszcze bardziej nie zlewało. Gratuluję dziewczynek :) Sama mam jakieś dziwne przeczucie, że siedzi we mnie dziewczynka, nawet tak o niej myślę, dziwne. Ale mama mówi, że brzuch mi rośnie na chłopaka. Zobaczymy.

Spokojnie mi też mówili że na chłopca do tego mówili że za ładnie w ciąży wyglądam i że będzie chłopiec a ja czułam że corcia no i na badaniach okazało się że moja upragniona corcia będzie :) dosłownie wszyscy byli w szoku :) jak powiedzieliśmy płeć :) a my z mężem chodzimy 10 cm nad ziemia tak się cieszymy :)

Ostatnia edycja:
Mi tez się wydawało ze będzie cora. Dziś w nocy miałam sen ze chłopak wiec pomyslalam ze wyjdzie odwrotnie a tu jednak mały facecik mi takie kopniaki sprzedaje;) ale i tak bardzo się cieszę bo juz wiem ze wszystko jest ok;). A rodzinka od samego poczatku obstawiala zakłady na chłopaka;D

Olenka1994 mi na samym początku śniło się, że będzie dziewczynka, a jakiś miesiąc później podobny sen tylko z chłopcem w roli głównej:-) do tego każdy obstawiał inną płeć na podstawie tego co jadłam itp:-) ja szczerze mówiąc nie miałam żadnych przeczuć:-)

reklama
Mujer z tym brzuchem to jakos dziwnie. Ja niby widze po sobie brzuch na chlopa a podobno bedzie laska.
Drago ja dzisiaj sie scielam ze swoim .. wiec tez jest fajnie :)
Chlopy...
Szkoda ze corcia sie splakala, wiem co odczwalas.. ja teraz zawsze bede brala znieczulenie dla dziecka, po tym jak ostatnio bylo super.

Do góry