Ja to znowu padam szybko, koło 21:00, ale to ze zmęczenia. Kiedyś mogłam usypiać kilka godzin i nic i nic, masakra. Teraz nie wiem co to bezsennośc. Tylko wstaję po 5:00, bo muszę, więc nawet w weekend już nie mogę długo spać, tak się organizm przyzwyczaił. A kiedyś mogłam nawet o 10:00 wstać, ogólnie śpioch ze mnie był. Wszystko się w tej ciąży zmieniło haha. I codziennie przynajmniej raz muszę w nocy wstać do wc, ale od razu potem padam, także nawet tego nie odczuwam.
reklama
Piszę w oddzielnych postach, żeby się jeszcze bardziej nie zlewało. Gratuluję dziewczynek Sama mam jakieś dziwne przeczucie, że siedzi we mnie dziewczynka, nawet tak o niej myślę, dziwne. Ale mama mówi, że brzuch mi rośnie na chłopaka. Zobaczymy.
Mokito
Fanka BB :)
Dzieki Kochane, bede ostrozna :-)
vanilijka
Zostanę mamą :)
Piszę w oddzielnych postach, żeby się jeszcze bardziej nie zlewało. Gratuluję dziewczynek Sama mam jakieś dziwne przeczucie, że siedzi we mnie dziewczynka, nawet tak o niej myślę, dziwne. Ale mama mówi, że brzuch mi rośnie na chłopaka. Zobaczymy.
Spokojnie mi też mówili że na chłopca do tego mówili że za ładnie w ciąży wyglądam i że będzie chłopiec a ja czułam że corcia no i na badaniach okazało się że moja upragniona corcia będzie dosłownie wszyscy byli w szoku jak powiedzieliśmy płeć a my z mężem chodzimy 10 cm nad ziemia tak się cieszymy
Ostatnia edycja:
vanilijka
Zostanę mamą :)
Mokito uważaj na siebie i może tak jak dziewczyny mówią lepiej budź męża jak w nocy wstajesz będzie bezpieczniej
Olenka1994
Aktywna w BB
Mi tez się wydawało ze będzie cora. Dziś w nocy miałam sen ze chłopak wiec pomyslalam ze wyjdzie odwrotnie a tu jednak mały facecik mi takie kopniaki sprzedaje ale i tak bardzo się cieszę bo juz wiem ze wszystko jest ok. A rodzinka od samego poczatku obstawiala zakłady na chłopaka;D
Anikaaaa
Chodzę spać miedzy 22-23, raz wstaje do wc i przeważnie jak wrócę to od razu zasypiam. Najgorsze że nie umiem długo spać i przed 7 oczy już otwarte:-)
Anikaaaa
Olenka1994 mi na samym początku śniło się, że będzie dziewczynka, a jakiś miesiąc później podobny sen tylko z chłopcem w roli głównej:-) do tego każdy obstawiał inną płeć na podstawie tego co jadłam itp:-) ja szczerze mówiąc nie miałam żadnych przeczuć:-)
Olenka1994
Aktywna w BB
najważniejsze zeby nasze dzieciaczki były całe i zdrowe
reklama
monikamarcina
Mujer z tym brzuchem to jakos dziwnie. Ja niby widze po sobie brzuch na chlopa a podobno bedzie laska.
Drago ja dzisiaj sie scielam ze swoim .. wiec tez jest fajnie
Chlopy...
Szkoda ze corcia sie splakala, wiem co odczwalas.. ja teraz zawsze bede brala znieczulenie dla dziecka, po tym jak ostatnio bylo super.
Drago ja dzisiaj sie scielam ze swoim .. wiec tez jest fajnie
Chlopy...
Szkoda ze corcia sie splakala, wiem co odczwalas.. ja teraz zawsze bede brala znieczulenie dla dziecka, po tym jak ostatnio bylo super.