ramonka
Fanka BB :)
super że po wizytach wszystko dobrze
i gratuluje córek
i gratuluje córek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję i również gratuluje :-)KikiRika gratulacje! :-) u nas dokładnie tak samo!:-)
Też po połówkowym i też dziewczynka! i co najważniejsze wszystko dobrze;-) Jestem taaaaaka szczęśliwa :-):-):-)
Cześć dziewczyny
Właśnie wróciłam z połówkowych. Dziewczynka:-):-):-). A co najważniejsze wszystko w jak najlepszym porządku:-):-):-)
KikiRika gratulacje! :-) u nas dokładnie tak samo!:-)
Też po połówkowym i też dziewczynka! i co najważniejsze wszystko dobrze;-) Jestem taaaaaka szczęśliwa :-):-):-)
Alez sie tej nocy strachu najadlam. O 2 obudzila mnie corka, do 4 lezalam w lozku probujac zasnac. W koncu wstalam, zrobilam sobie kakao i zamiast cukru nasypalam soli, no ale szkoda mi bylo tyle mleka wyrzucac wiec jeszcze dowalilam do tego cukru. W smaku bylo okej. Po 10 minutach stanelam przy parpecie w kuchni i sie zaczelo. Dawno juz nie mialam takiego zjazdu. Nie moglam znalezc drogi do sypialni, nie moglam tez krzyczec, tylko jeczec. Taki stan zamroczenia. Staralam sie przywolac jakas pozytywna mysl macajac sciany. Rozklad naszego mieszkania niemal mnie przerosl. Udalo sie. Zlana zimnym potem, sapiaca, leglam w sypialni i obudzilam meza. Cora sie tez zbudzila no i bylo kongo... uff, ale happy end, bo nie wiem co by bylo jakbym tak padla na posadzke w kuchni i nikt by nie uslyszal. Wole nie myslec i wszczac abscynencje od slonego kakao (fuu zaraz mi sie chce rzygu).
Milego dnia i Aniola Stroza Mamy