reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

reklama
Ja to juz moglabym isc do porodu, jakos sie go zupelnie nie boje i cos czuje, ze zaczne sikac w majty dopiero jak juz akcjs porodowa sie zacznie i nie bede mogla tego powstrzymać:D

vanilijka, ani trzymam kciuki by znalazl sie towarzysz do szkoly rodzenia :) razem to jednak zawsze razniej.

aisha dobreeeee :D

Witajcie z wieczora:)
Odebrałam JUlkę ze żłobka i ruszyłyśmy na szoping:) a co, przez ost tyg żyłam w takiej depresji i 4 ścianach z dala od ludzi przez te choróbska więc poszłyśmy się odkuć :)
Trafiłyśmy na fajną promocję w centrum handlowym i Córa wróciła z dwiema bluzeczkami i sweterkiem a ja z botkami na jesień :)
Mm nadzieję, że mój stan zdrowia na tym nie ucierpi i jutro będę funkcjonowac normalnie:)

Też musze się zorientować jakie u mnie terminy na szkołę rodzenia - chodziłam w pierwszej ciąży miło wspominam i teraz tez chętnie pójdę :)

Również dziś mam zamiar się wybrać na jakieś zakupy bo i buty jakieś na jesień potrzebuje i jakiś sweterek też by się przydał i w końcu coś dla maleństwa kupie :)

Ja narazie staram się nie wpadac w zakupowy szał dla maleństwa bo sporo mam po Julce, do tego pewnie siostra cioteczna będzie chciała pozbyć się tez ubranek po swojej córce i byc może koleżanka jak się okaże, że drugiego będzie miała synka...:-D
Także pod tym kątem jestem ustawiona myślę. W ogóle tak przy Julce o wszystko dbałam( dużo rzeczy jak kocyki, itp. nawet nie zdążyłam użyć ) i potem chomikowałam na działce, że teraz się śmiejemy , że jedyne co nam przyjdzie kupić na wyprawkę to butelki, smoczki i pieluchy:tak:

Dziś jadę do pracy zawieść zwolnienie :tak:

Także życzę Wam wszystkim miłego dnia, żadnych dolegliwości ciążowych oraz zdrowotnych, odnalezienia skitranej wcześniej tabliczki ulubionej czekolady i chwili spokoju;-)

ani84 a Ty na kiedy dokładnie masz termin? Bo widzę, że idziemy łeb w łeb jeśli chodzi o tyg i dni ciąży ?:-D

Dragonella, Monikamacina, rozczulajace te Wasze pociechy :-D moja ma dopiero 1,5roku, ale jest z niej slodziak niesamowity, aż strach jak będzie to wykorzystywać ;-)

Zdrówka przeziębionym, oby szybko przeszło.

Dragonella, też miałam CC i cewnik, ale też nie wspominam tego jakoś strasznie, po prostu był i wyjęli go rano następnego dnia i trzeba było zacząć chodzić do toalety na siku ;-)

a jaka jest motywacja zeby sie spionizowac po cc jak siku goni - uuuuulalaaaaaaaaa :-) wpompowali we mnie 2 kroplowki i jak mnie pani pielegniarka postraszyla ze albo uda mi sie wstac albo cewnik to prawie bieglam do sracza:-D:-D:-D

dzien dobry :-)

paskudna pogoda dzisiaj a ja z Młoda do dentysty poginamy... Ona jest podniecona i zaaferowana jak cholera a ja mam nerwa...:crazy:

no i kaszel mi sie znowu przypałętał.... zaraz chlusne *spam* i oby do wiosny :-)

miłego dnia

reklama
Drago mala lubi dentyste? Ja jak bylam z malym we wrzesniu to pocilam sie jak cholera, bo nie dosc ze pamietalam ostatnia wizyte to jeszcze zmienila sie dentystka. Final tego taki, ze do tej pory borowali zabki malego bez znieczulenia, gdyz dentystka twierdzila ze dzieci boja sie a im dretwieje buzia. No i sie sluchalam. Nowa dentystka dala malemu znieczulenie i bylo super.. zero bolu zero stresu

Do góry