monikamarcina
Fanka BB :)
A ja tam sobie nie zaluje coli ale w pierwszym trymestrze ciagnelo mnie do piwaaa z sokiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
storkotka.af eee tam nie można , wiadomo nie codziennie ale jak przyjdzie nam na coś ochota to myślę że powinnyśmy to zjeść bo będziemy zdrowsze , widocznie organizm się tego domaga,
Zresztą koleżanka powiedziała swojemu lekarzowi ze ma mega ochotę choć na małą szklankę piwa a lekarz na to ze mała szklankę może , wiadomo kufel nie ale jak wypije pare łyków wina czy piwa to nic dziecku nie będzie a my będziemy zdrowsze bo nie będziemy marudzić. i my jak byliśmy teraz na weselu to wypiłam lampkę szampana , pozwoliłam sobie
Witaj, witaj i rozgość się dodaj suwaczek będziemy razem czekać na połówkowe to może i płeć dziecię objawi
a wsparcia mamy tu dużo a co najważniejsze jak zwątpimy to okazuje się, że nie jesteśmy same i wiele z nas to samo przeżywa
Wiem :> zadzwoniłam do suszarni i zamówiłam wszystko z wędzonej ryby MNIAM a i tak jak czasem zamawialiśmy to i wegetariańskie dodatkowo też braliśmy i tak męczyłam się już ze 2 miesiące z tą ochotą
Witajcie wszystkie dziewczyny
Dokładnie można tak zrobić. A do tego osoba, która będzie kupować takie mieszkanie, może wziąć kredyt w innym banku i jego bank spłaci kredyt w banku, w kt. Wy macie kredyt.
CO myślicie o poduszce- cebuszce ? Któraś używa, albo używała w poprzedniej ciąży?
Najważniejsze aby zachować zdrowy rozsądek Dziewczyny a czy nasze wpisy na FC w grupie będzie widać ogólnie na tablicy dla naszych znajomych?