reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Luty 2015

Magsia a skad maja pieniadze? Pewnie z opieki spolecznej :)
A co do fejsa.. ja chyba sie nie pisze. I tak cale dnie laze z telefonem, bo noe nadazam za Wami :) a jakby jeszcze byla grupa na fb to padlabym :)

reklama
po pierwsze ŁER AR JU ??? sernik na wykonczeniu :-)

no lecę, lecę przecież :D kawałek mam na dolny śląsk :D

Zor, miałaś prawo zapomnieć w ferworze przygotowań do własnego ślubu! Drago, dobrze gada, jedzenie i kino to zawsze dobry plan :tak:

właśnie zaraz będę się zabierać za jakiś plan bo będę akurat u nich w domu w piątek przy okazji lekarza.. to mogę im jakąś niespodziankę zostawić :) ale prędzej to może jakiś grupon na kolację, gdzie sami sobie termin wybiorą bo jeszcze jest sezon grzybno - działkowy i ciężko u nich z wolnymi weekendami :)

Aż sobie włączyłam.. tekst do malucha.." Jak Ci nie pasuje to się wyprowadź" i te bluzgi...omg.. nie wyobrażam sobie..

Dla mnie te 3 pokoje to za mało :no: wiecznie cierpię na brak miejsca :-D

na usg dzidziolek bokiem leżał więc nadal nie ma nic pewnego w kwestii płci :wściekła/y:

w przyszłym tyg mam połówkowe i normalnie nie wyjdę z gabinetu jak mi nie powiedzą kto zacz :tak:

No.. i najlepsze ze on sobie nic z tego nie robil.. chcialabym zeby moj Marcin tak sie zajmowal dziecmi jak ten drugi gosc...

Monika, jak patrzyłam na tego pierwszego to byłam przerażona !!! No masakra.. nie wiedziałam, że tacy faceci istnieją..
ja narzekać nie mogę.. wręcz mój K. ma nałogowe sprzątanie w głowie.. i walczę z tym od kilku miesięcy:tak: z opłakanym skutkiem.. czytajcie.. jak posprząta kuchenkę to nie może się ubrudzić.. zawsze się śmieję, że posprzątane to teraz nie można używać :p

Oglądałam grupona, żeby coś wybrać dla rodziców.. no i moja kilkumiesięczna chęć na sushi wygrała :D mniam :D będę się objadać o 19:00 :D:tak:

Witam wszystkie lutowe mamusie!
Zor dziękuję za zaproszenie :) Od paru dni śledzę to forum i stwierdzam że bardzo przyjemnie tu u Was :) Czasami bardzo potrzebuję towarzystwa i wsparcia, a mój mąż- jak to facet- nie zawsze jest w stanie mnie zrozumieć, a już na pewno nie gdy do głosu dochodzą moje hormony ;-)
Jest to moja pierwsza ciąża (19tyg5dni), nie pozbawiona wielu bólowych dolegliwości..ale:-) przynajmniej wstaję i czuję, że żyję:-D
Moja dzidzia już od około dwóch tygodni nieśmiało daje znać o sobie. Niestety jeszcze nie wiemy kto tam siedzi w brzusiu, bo podczas ostatniego usg dziecię ułożyło się w mojej miednicy jak w kołysce:-p

Monika, jak patrzyłam na tego pierwszego to byłam przerażona !!! No masakra.. nie wiedziałam, że tacy faceci istnieją..
ja narzekać nie mogę.. wręcz mój K. ma nałogowe sprzątanie w głowie.. i walczę z tym od kilku miesięcy:tak: z opłakanym skutkiem.. czytajcie.. jak posprząta kuchenkę to nie może się ubrudzić.. zawsze się śmieję, że posprzątane to teraz nie można używać :p

Oglądałam grupona, żeby coś wybrać dla rodziców.. no i moja kilkumiesięczna chęć na sushi wygrała :D mniam :D będę się objadać o 19:00 :D:tak: