monikamarcina
Fanka BB :)
A ja od wczoraj wieczor czuje dziecko. Okopala mnie wczoraj o 23 jak lezalam juz w lozku na lewym boku. Teraz siedze na lozku i juz tez sie chyba obudzila
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do serów pleśniowych to się tyczy serów z niepasteryzowanego mleka, a w Polsce takie nie są produkowane. Oryginalny francuski ser może być z mleka niepasteryzowanego ale nie camembert z półki w markecie np. Turek, one są z mleka pasteryzowanego
Produkty *spam* są dobre w naszym stanie:-) Na katar polecam spray *spam* katar, to jest woda morska z innymi składnikami, kt. łagodzą podrażnienia, nawilżają itp. więc jest lepszy niż zwykła woda morska. Jeśli macie w domu zwykłą sól fizjologiczną to też możecie nią płukać nos i też daje radę z katarem.anii no skoro tak to pedze do apteki, to dopiero drugi dzień przeziębienia wiec może zadziała
Mi gin polecił Slow Mag to jest magnez długo uwalniający się.Magnez z tabletkach czy jaki polecasz?
Teraz jem wszystko na co mam ochotę, tak jak w pierwszym trymestrze miałam ochote na fast foody, teraz nie mam kompletnie na takie jedzenie ochoty, powrót do słodyczy;-)
A ja od wczoraj wieczor czuje dziecko. Okopala mnie wczoraj o 23 jak lezalam juz w lozku na lewym boku. Teraz siedze na lozku i juz tez sie chyba obudzila
Mi gin polecił Slow Mag to jest magnez długo uwalniający się.
ano o tym też słyszałam , dlatego na jutrzejsza imprezę będę robić deskę serów dziś kupiłam kilka rodzaji i zawsze pierwsze co to goście się za nią chwytają. upolowałam w kauflandzie fajne sery czerwone i zielone, czerwony bo z suszonych pomidorów a zielony z pesto bazyli